Icana.ir
PrintPageچاپPrintPageچاپ با عکس ToFriendارسال به دوستان Whatsapp google_plus Line twitter Telegram
قاضی‌زاده‌هاشمی به مناسبت روزجهانی غذا عنوان کرد:

تعداد زیادی از مردم ما دچار مشکل سوء تعذیه هستند

سرویس اجتماعی
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه تعداد زیادی از مردم کشور ما دچار مشکل سوء تعذیه و مشکلات گوارشی هستند، این مشکل را نتیجه فرهنگ غلط غذایی و نبود استانداردهای کافی برای تولید مواد اولیه غذایی برشمرد.
چهارشنبه 20 مهر 1390 ساعت 12:07
تعداد زیادی از مردم ما دچار مشکل سوء تعذیه هستند عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه تعداد زیادی از مردم کشور ما دچار مشکل سوء تعذیه و مشکلات گوارشی هستند، این مشکل را نتیجه فرهنگ غلط غذایی و نبود استانداردهای کافی برای تولید مواد اولیه غذایی برشمرد. http://media.icana.ir/image/2011/06/7532_orig.jpg تعداد,زیادی,از,مردم,ما,دچار,مشکل,سوء,تعذیه,هستند Icana

سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به روز جهانی غذا، اظهار کرد: متاسفانه در کشور ما استاندارهای کافی برای تولید و نگهداری مواد اولیه غذایی رعایت نمی‌شود.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در محیط کشت نیز بیش از اندازه لازم از سم و کود شیمیایی استفاده می‌کنیم، افزود: این امر نه تها باعث آلودگی‌ آب‌های زیرزمینی می‌شود، بلکه سلامت محصول نیز در معرض خطر قرار می‌گیرد.

وی به فضاهای نگهداری محصولات غذایی مانند انبارها اشاره کرد و گفت: در حالی که میزان کیفیت تولید و نگهداری مواد غذایی تعریف شده‌ای داریم؛ اما شاید نظارت کافی و دقیقی بر آنها صورت نمی‌گیرد.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با تاکید بر اینکه روش‌هایی که برای تهیه و نگهداری مواد غذایی به کار برده می‌شود استاندارد نیست، تصریح کرد: اگر فرهنگ غذایی غلط باشد، یا برخی دچار فقر مواد غذایی باشند مشکلات زیادی در جامعه ایجاد می‌شود.

قاضی‌زاده‌هاشمی، یادآور شد: زمانی که افرادی نتوانند همه گونه‌های غذایی مورد نیاز بدن خود را تامین کنند، هم عارضه دارد و هم سوء تغذیه و گاهی هم چاقی ایجاد می‌کند.

به گفته این نماینده اصولگرای مجلس هشتم، یک بخش از نظارت بر مواد غذایی برعهده وزارت بهداشت و بخش دیگر مربوط به مجامع امور صنفی و وزارت کشاورزی؛ اما فراورده نهایی تحت نظارت وزارت بهداشت وارد بازار می‌شود.

24 اردیبهشت ماه برابر با 16 اکتبر به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده است./

پایان پیام

پیشنهاد سردبیر
اخبار برگزیده
ارسال نظر
 
نام کامل :
ایمیل :
متن :
تعداد کاراکتر 0 از 4000

آخرین اخبار

استفاده از این مطالب فقط با ذکر منبع "خانه ملت" مجاز است

Powerd By : Tasvirnet
PC