fa, جبار کوچکی‌نژاد, عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورایاسلامی

فاصله ایران تا خودکفایی در تولید چای 110 هزار تن درسال است/خودکفایی به حمایت جدی دولت نیاز دارد

نماینده مردم رشت در مجلس، با بیان اینکه واردات چای تولید داخلی را در معرض نابودی قرار داده است،گفت: تنها با تولید 110 هزارتن چای درسالمی توان در تولید چای به خودکفایی رسید.1/21/2017 10:07:52 AM1/17/2017 7:21:27 PMIcana00http://media.icana.ir//Image/2016/07/201607107443420074_Thum.jpg Icana
Icana.ir
PrintPageچاپPrintPageچاپ با عکس ToFriendارسال به دوستان Whatsapp google_plus Line twitter Telegram
کوچکی نژاد:

فاصله ایران تا خودکفایی در تولید چای 110 هزار تن درسال است/خودکفایی به حمایت جدی دولت نیاز دارد

سرویس اقتصادی
نماینده مردم رشت در مجلس، با بیان اینکه واردات چای تولید داخلی را در معرض نابودی قرار داده است،گفت: تنها با تولید 110 هزارتن چای درسال می توان در تولید چای به خودکفایی رسید.
شنبه 2 بهمن 1395 ساعت 09:47
فاصله ایران تا خودکفایی در تولید چای 110 هزار تن درسال است/خودکفایی به حمایت جدی دولت نیاز دارد
فاصله ایران تا خودکفایی در تولید چای 110 هزار تن درسال است/خودکفایی به حمایت جدی دولت نیاز دارد نماینده مردم رشت در مجلس، با بیان اینکه واردات چای تولید داخلی را در معرض نابودی قرار داده است،گفت: تنها با تولید 110 هزارتن چای درسالمی توان در تولید چای به خودکفایی رسید. http://media.icana.ir//Image/2016/07/201607107443420074_Thum.jpg فاصله,ایران,تا,خودکفایی,در,تولید,چای,110,هزار,تن,درسال,است/خودکفایی,به,حمایت,جدی,دولت,نیاز,دارد Icana

جبار کوچکی نژاد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به وضعیت تولید چای در کشور،گفت:واردات چای متاسفانه تولید چای ایرانی را به سه هزار تن تولید در سال رسانده است، این درحالی است که توان تولید وچای در داخل کشور با حجم مناسب وجود دارد.

 نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: تنها با تولید 110 هزارتن چای درسال می توان در تولید چای به خودکفایی رسید، اما متاسفانه دلالان و دست هایی در صنعت چای وجود دارد که  با واردات در این زمینه سودهای مناسبی به دست می آورند.

تغییر طعم و رنگ چای با افزودن اسانس مشکل بهداشتی دارد

  وی ادامه داد: چای ایرانی نیز می تواند با اسانس  و مواد رنگی تغییر پیداکند، اما این امر از منظر بهداشتی مورد تایید نیست  و از  همین  رو متاسفانه بسیاری از  چای های خارجی  با اضافه کردن اسانس هایی که برای سلامتی مردم مضر هستند، رنگ و طمع را تغییر می دهند  وسپس روانه بازار مصرفی  می کنند، که در این راستا بدیهی است که بازار داخلی  را با مشکل روبرو می کنند.

 عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، یادآورشد: مطالبات چایکاران باید در زمان مقرر پرداخت شود، تا کشاورزان این اقشار زحمتکش در  تولید چای بتوانند حضور موفقی داشته باشند و در یک کلام خودکفایی در  تولید  چای نیاز  به حمایت جدی  دولت  دارد./

پایان پیام  

 

ارسال نظر
 
نام کامل :
ایمیل :
متن :
تعداد کاراکتر 0 از 4000

استفاده از این مطالب فقط با ذکر منبع "خانه ملت" مجاز است

Icana.ir ۲۰۱۷ ©

Powerd By : Tasvirnet
PC