Icana.ir
fa

یک شهر و چندنرخ گوشت در خرده‌فروشی‌ها / کمین خطرناک گوشت‌های بدون شناسنامه بر سلامت مردم

در حالیکه دولت طرح‌های مختلفی برایثبات بازارگوشت اجرا کرده اما همچنان برخی خرده‌فروشی ها اقدام به فروش گوشت با قیمت های متفاوتی می کنند.6/17/2017 2:46:32 PM6/17/2017 11:08:06 AMIcana00http://media.icana.ir//Image/2013/11/51807_Thum.jpg Icana
PrintPageچاپPrintPageچاپ با عکس ToFriendارسال به دوستان Whatsapp google_plus Line twitter Telegram
خانه ملت گزارش می‌کند ؛

یک شهر و چندنرخ گوشت در خرده‌فروشی‌ها / کمین خطرناک گوشت‌های بدون شناسنامه بر سلامت مردم

سرویس اقتصادی
در حالیکه دولت طرح‌های مختلفی برای ثبات بازارگوشت اجرا کرده اما همچنان برخی خرده‌فروشی ها اقدام به فروش گوشت با قیمت های متفاوتی می کنند.
شنبه 27 خرداد 1396 ساعت 13:45
گوشت قرمز
یک شهر و چندنرخ گوشت در خرده‌فروشی‌ها / کمین خطرناک گوشت‌های بدون شناسنامه بر سلامت مردم در حالیکه دولت طرح‌های مختلفی برایثبات بازارگوشت اجرا کرده اما همچنان برخی خرده‌فروشی ها اقدام به فروش گوشت با قیمت های متفاوتی می کنند. http://media.icana.ir//Image/2013/11/51807_Thum.jpg£گوشت قرمز£گوشت قرمز یک,شهر,و,چندنرخ,گوشت,در,خرده‌فروشی‌ها,/,کمین,خطرناک,گوشت‌های,بدون,شناسنامه,بر,سلامت,مردم Icana

خبرگزاری خانه ملت- گروه  اقتصادی-  "گرانی در بازار گوشت یا چیستانی برای مصرف کننده و دستگاه های نظارتی؟" این سوالی است که شاید نتوان به آسانی به آن پاسخ گفت؛ موضوعی که حال این روزهای بازار فرآورده های پروتئینی  را به یکی از  چالشهای مصرف کننده و خانواده های ایرانی بدل کرده است.

 بنابر برخی گزارش‌های میدانی از سطح پایتخت ، در خرده فروشی ها،از یک سو قیمت گوشت از نوار گرانی  پایین نیامده و هرچند  دولت تمهیدات  مختلفی  برای تنظیم  بازار- آن هم  در ماه مبارک رمضان -، در نظرگرفته و اجرا کرده اما  همچنان خرده فروشی های  بازار،گه‌گاه  از زیر بار نظارت شانه  خالی کرده  و قیمت  هایشان  را سلیقه ای بالا و پایین می کنند.

از سوی  دیگر دسته‌ای از فروشندگان گوشت (هرچند تخلفات این گروه با نظارتهای دولتی به صورت چشمگیری کاهش یافته) اما گاهی گوشت بدون مهربهداشتی را به فروش می رسانند . باید توجه داشت که مهرنظارت سازمان دامپزشکی می تواند راهگشایی شناسایی فرآوردههای گوشتی استاندارد از غیربهداشتی تلقی شود؛  موضوعی که با توجه به فرارسیدن فصل تابستان و مطرح شدن  بیماری های همچون  تب کریمه که از دام  به انسان منتقل می شود، اهمیت  رعایت این موضوع را صد چندان می کند، چرا که عدم عمل به استانداردهای  بهداشتی و نظارتی عملا موضوع سلامت مردم را نشانه می رود  و به راحتی نمی توان  از کنار آن گذر کرد.

درهمین رابطه  علی وقف چی  نماینده مردم  زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی، با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت به گفت و گو پرداخته است. به گفته وقف‌چی، فروش بدون شناسنامه گوشت در قصابی ها  به طریق شقه ای به ضررمشتری تمام می شود زیرا زمانی که مبدا تولید گوشت در فروشگاه ها در دسترس نیستو بدیهی است که  اگر گوشت از منظر بهداشتی و نرخ مورد تایید نباشد، مشتری ابزاری قانونی برای شکایت ندارد.

 وی تصریح کرد:گوشت و فرآورده های از این جنس نسبت به دیگر کالا های غذایی در معرض فساد پذیری بالاتری قرار  می گیرند بنابراین رعایت  موضوعات بهداشتی رکن اساسی تولید و توزیع گوشت در بازار به شمار می آید.

علی وقف چی 3406752/28/2017 10:45:18 AMhttp://media.icana.ir/Image/2017/02/201702107070601481_Thum.jpg
علی وقف چی

 

 وقف چی در ادامه گفتگوی خود در پاسخ به این سوال که چرا نوسان نرخ گوشت، پایانی ندارد،گفت:به ثبات رساندن نرخ گوشت در بازار، زمانی امکان پذیراست که گوشت و فرآورده های گوشتی در فروشگاه ها تنها با شناسه قانونی و مبدا تولید مشخص بفروش بروند تا  نرخ کالا طبق  مولفه های اساسی اقتصادی از جمله هزینه تولید و قدرت خرید  شهروندان تعیین شود.

وی افزود : تولید و ذبح گوشت در شهرستان ها و شهرهای کوچک و بزرگ باید با نظارت دامپزشکی عملیاتی شود و فروش گوشت به طریق شقه ای نیازمند تایید سازمان دامپزشکی است.

 نماینده  مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: سازمان دامپزشکی باید با افزایش قوه نظارتی اش بویژه در فصل تابستان مانع  از ایجاد مشکلات بهداشتی در فرآروده های گوشتی شود.

 عضو کمیسیون کشاورزی ،آب و منابع طبیعی مجلس در  خاتمه ای گفتگوی خود،یادآور شد که تاریخ تولید،انقضا و درجه دمای نگهداری فرآورده های گوشتی و نظارت بر ذبح از مواردی است که باید در زمینه تولید و توزیع گوشت مدنظر قرار بگیرد.

خبرگزاری خانه ملت؛ این موضوع ناگفته پیداست که هموطنان می بایست به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری دامی از جمله تب کریمه کنگو از ذبح و کشتار دام در محیط خارج از کشتارگاه و از خرید گوشت بدون بازرسی و مهر دامپزشکی خودداری کنند و این در حالی است که فاصله بالایی نرخ گوشت در شهرستان ها نسبت به شهرهای بزرگ نشان از عدم نظارت و نبود نرخ پایه دارد؛ زیرا کیفیت گوشت در شهرستان ها تفاوتی با شهرهای بزرگ ندارد.کارشناسان توصیه می کنند هموطنان در صورت رویت گوشت های بدون شناسنامه سریعا  این موضوع را به واحدهای نظارتی اطلاع رسانی کرده تا علاوه بر حفظ سلامتی شان  مانع  از  ایجاد نفوذ برخی  سودجویان  دربازار گوشت شوند./

پایان پیام

پیشنهاد سردبیر
اخبار برگزیده
ارسال نظر
 
نام کامل :
ایمیل :
متن :
تعداد کاراکتر 0 از 4000

استفاده از این مطالب فقط با ذکر منبع "خانه ملت" مجاز است

Powerd By : Tasvirnet
PC