Icana.ir
fa, اصغر سلیمی

تولید سوسیس و کالباس با طعم خمیر مرغ/چراغ سبز وزارت بهداشت سرآغاز شیوع بیماری‌های گوارشی

نماینده مجلس دهم گفت: آزادشدن به کارگیری خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس تبعات بسیاری را برای سلامت شهروندان به همراه دارد.6/18/2017 2:24:06 PM6/18/2017 12:14:14 PMIcana00http://media.icana.ir//Image/2016/11/201611104442930067_Thum.jpg Icana
PrintPageچاپPrintPageچاپ با عکس ToFriendارسال به دوستان Whatsapp google_plus Line twitter Telegram
سلیمی هشدار داد:

تولید سوسیس و کالباس با طعم خمیر مرغ/چراغ سبز وزارت بهداشت سرآغاز شیوع بیماری‌های گوارشی

سرویس اجتماعی
نماینده مجلس دهم گفت: آزادشدن به کارگیری خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس تبعات بسیاری را برای سلامت شهروندان به همراه دارد.
یکشنبه 28 خرداد 1396 ساعت 13:58
اصغر سلیمی
تولید سوسیس و کالباس با طعم خمیر مرغ/چراغ سبز وزارت بهداشت سرآغاز شیوع بیماری‌های گوارشی نماینده مجلس دهم گفت: آزادشدن به کارگیری خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس تبعات بسیاری را برای سلامت شهروندان به همراه دارد. http://media.icana.ir//Image/2016/11/201611104442930067_Thum.jpg£اصغر سلیمی£ تولید,سوسیس,و,کالباس,با,طعم,خمیر,مرغ/چراغ,سبز,وزارت,بهداشت,سرآغاز,شیوع,بیماری‌های,گوارشی Icana

اصغر سلیمی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ با شرایط خاص، افزود: این موضوع نیاز به کار کارشناسی بیشتری دارد زیرا استفاده از خمیر مرغ پس از کش و قوس فراوان ممنوع شد که علت آن عدم استفاده از گوش مرغ در تولید سوسیس و کالباس بود.

نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: واقعیت آن است که در حوزه تولید سوسیس و کالباس کارگاه های زیرزمینی زیادی وجود دارند که به دلیل عدم نظارت ها، این کارگاه ها همچنان فعالیت می کنند که حال با آزاد شدن استفاده خمیرمرغ، باز هم وضعیت به روال قبل باز خواهد گشت.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: به نظر می رسد در وضعیت فعلی استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس به صلاح نیست زیرا ممکن است حوزه سلامت را با مشکل مواجه کند که بروز بیماری های گوارشی بخشی از مشکلات است.

وی یادآور شد: زمانی می توانیم استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس را آزاد کنیم که هم نظارت ها کامل باشد وهم نیروی کافی برای انجام این نظارت ها را در اختیار داشته باشیم در غیر این صورت بازهم به عقب بازخواهیم گشت.

سلیمی تاکید کرد: از سویی دیگر در زمانی که استفاده از خمیرمرغ ممنوع بود برخی از کارخانه های سوسیس و کالباس اقدام به استفاده و انتقال خمیر مرغ از مراکز تولیدی غیر استاندارد به صورت پنهانی می کردند لذا این موارد نشان می دهد باید سازوکار بهتری برای آزاد شدن استفاده از خمیرمرغ به کار گرفت.

سخنگوی کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور در مجلس شورای اسلامی، گفت: به نظر می رسد سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد و سازمان دامپزشکی باید تجدیدنظری نسبت به آزاد شدن استفاده از خمیرمرغ داشته باشند در غیر این صورت ممکن است سلامت افراد به خطر افتد./

پایان پیام

کلید واژه ها

پیشنهاد سردبیر
اخبار برگزیده
ارسال نظر
 
نام کامل :
ایمیل :
متن :
تعداد کاراکتر 0 از 4000

آخرین اخبار

استفاده از این مطالب فقط با ذکر منبع "خانه ملت" مجاز است

Powerd By : Tasvirnet
PC