Icana.ir
fa

سازوکار مشروط وزارت بهداشت برای استفاده خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی/ تولید مکانیزه خمیر مرغ مشکلات بهداشتی ر

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه با آزادشدن مشروط استفاده از خمیرمرغ شاهد تولید استاندارد سوسیس و کالباس خواهیم بود، گفت: باید وزارت بهداشت نیز از اعتماد مردم به این سیستم استفاده کرده و نظارت خود را گسترده تر کند.6/18/2017 3:39:46 PM6/18/2017 1:14:47 PMIcana00http://media.icana.ir//Image/2016/05/201605108159176915_Thum.jpg Icana
PrintPageچاپPrintPageچاپ با عکس ToFriendارسال به دوستان Whatsapp google_plus Line twitter Telegram
بنیادی:

سازوکار مشروط وزارت بهداشت برای استفاده خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی/ تولید مکانیزه خمیر مرغ مشکلات بهداشتی را برطرف می‌کند

سرویس اجتماعی
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه با آزادشدن مشروط استفاده از خمیرمرغ شاهد تولید استاندارد سوسیس و کالباس خواهیم بود، گفت: باید وزارت بهداشت نیز از اعتماد مردم به این سیستم استفاده کرده و نظارت خود را گسترده تر کند.
یکشنبه 28 خرداد 1396 ساعت 15:39
بهروز بنیادی
سازوکار مشروط وزارت بهداشت برای استفاده خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی/ تولید مکانیزه خمیر مرغ مشکلات بهداشتی را برطرف می‌کند عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه با آزادشدن مشروط استفاده از خمیرمرغ شاهد تولید استاندارد سوسیس و کالباس خواهیم بود، گفت: باید وزارت بهداشت نیز از اعتماد مردم به این سیستم استفاده کرده و نظارت خود را گسترده تر کند. http://media.icana.ir//Image/2016/05/201605108159176915_Thum.jpg£بهروز بنیادی£ سازوکار,مشروط,وزارت,بهداشت,برای,استفاده,خمیر,مرغ,در,فرآورده‌های,گوشتی/,تولید,مکانیزه,خمیر,مرغ,مشکلات,بهداشتی,را,برطرف,می‌کند Icana

بهروز بنیادی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ با شرایط خاص در تولید سوسیس و کالباس، افزود: زمانی که به وزارت بهداشت به عنوان متولی سلامت اعتماد می کنیم باید استفاده درست از خمیر مرغ را طبق شرایط خاص پذیرا باشیم.

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: همچنین باید بپذیریم که با توجه به اتفاقات صورت گرفته در استفاده یا عدم استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآورده های گوشتی طی سال های گذشته، مصرف دوباره این ماده در تولید سوسیس و کالباس با یک سازوکار بهتری آغاز خواهد شد که از سوی متولیان سلامت نظارت لازم انجام می شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: از سویی دیگر باید در کنار سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد نیز وارد عمل شده و نظارت های جدی در زمینه نحوه استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس را به کار گیرد.

وی تصریح کرد: واقعیت آن است که اگر سیستم نظارتی در بحث استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس فعال نباشد اعتماد به دست آمده به وزارت بهداشت و مسئولان متولی از بین می رود و سیستم سلامت نیز دچار خدشه می شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: شروط خاص برای استفاده از خمیر مرغ از جمله اینکه جداسازی گوشت مرغ به روش مکانیکی در واحدهای تولیدی سوسیس و کالباس می تواند به تولیدات استاندارد این محصولات کمک کند مشروط به آنکه کنترل دقیقی روی آن صورت گیرد./

پایان پیام

پیشنهاد سردبیر
اخبار برگزیده
ارسال نظر
 
نام کامل :
ایمیل :
متن :
تعداد کاراکتر 0 از 4000

آخرین اخبار

استفاده از این مطالب فقط با ذکر منبع "خانه ملت" مجاز است

Powerd By : Tasvirnet
PC