هدر اصلی سایت
PrintPageچاپPrintPageچاپ با عکس ToFriendارسال به دوستان Whatsapp google_plus Line twitter
حمزه هشدار داد:

مشکلات امنیتی و سلامتی غذاهای زیرزمینی

سرویس دیگر رسانه‌ها
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، تهیه و توزیع غذاهای بدون شناسنامه و زیرزمینی در سطح شهر را فرصتی مناسب در دست افرادی دانست که پروژه بیوتروریسم را در کشور دنبال می کنند.
دوشنبه 23 بهمن 1396 ساعت 09:05
مشکلات امنیتی و سلامتی غذاهای زیرزمینی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، تهیه و توزیع غذاهای بدون شناسنامه و زیرزمینی در سطح شهر را فرصتی مناسب در دست افرادی دانست که پروژه بیوتروریسم را در کشور دنبال می کنند. http://cdn.icana.ir/d/019/201711107644588764.jpg مشکلات,امنیتی,و,سلامتی,غذاهای,زیرزمینی Icana

به گزارش حبرگزاری خانه ملت،احمد حمزه در گفت وگوی تلفنی با برنامه "صبح و گفت وگو" با بیان اینکه فرهنگ استفاده از غذاهای زیر زمینی، که در سطح شهر به فروش می رسد قبل از ورود دستگاه های نظارتی ابتدا باید در میان آحاد مردم اصلاح شود، گفت: «وقتی یک مرکز که تحت نظارتی نیست به خود اجازه می دهد وارد مقوله سلامت مردم شود، از نظر امنیتی نیز برای ما اهمیت پیدا خواهد کرد.»

وی افزود: «امروز بیوتروریسم امنیت و سلامت کشورها را به معرض خطر می اندازد و وقتی این فرصت در دست افراد سودجو قرار می گیرد که در نقاطی ناپیدا غذایی را تهیه و در سطح جامعه توزیع می کنند، بصورت ناخودآگاه فرصت را برای افرادی ایجاد می کنیم که درپی دنبال کردن مقوله بیوتروریسم در سطح کشورمان هستند.»

حمزه از دستگیری باندهایی در این حوزه خبر داد و گفت: «این غذاها از نظر امنیتی و سلامت [دچار مشکل هستند]؛ بنابراین باید مراقبت کنیم و اجازه ندهیم این قضیه بدین شکل در کشور رواج پیدا کند و این هشداری هم برای مردم و هم برای مسئولان است. ناظران باید با دقت بیشتر، تلاش کرده تا کمبودها را جبران کنند.»

این نماینده مجلس اظهار کرد: «ما دستگاه نظارتی بر وزارتخانه ها هستیم و کسی که باید بر توزیع این غذاها مثلا در میدان آزادی نظارت کند، دستگاه های اجرایی دولتی است. متاسفانه این قسمت نیز شامل نظارت عالیه قرار نگرفته است تا دستگاه های اجرایی [بصورت صحیح بر حوزه های محیطی و شهری نظارت کنند] و در این راستا مجلس باید نظارت خود را افزایش دهد.»

همچنین منصور رضایی،رئیس اداره تغذیه مرکز پزشکی بیمارستان مسیح دانشوری در گفت وگو با برنامه "صبح و گفت وگو" با اشاره به غذاهای بدون شناسنامه توزیع شده در سطح شهر گفت: «تغذیه ای که در مراکز غیر مجاز تهیه می شود، شامل غذاهای زیر زمینی و فاقد نظارت است و این غذاها در روش نگهداری نیز دچار مشکل هستند.»

وی با اشاره به طیف گوناگون مواد غذایی اولیه، ادامه داد: «مراکز نظارتی متعدد است؛ همانگونه که شهرداری با زرنگی خاصی دست فروشان را نظم و ترتیب می دهد و آن ها را شناسنامه دار می کند، بنابراین باید در این مورد نیز با اطلاع رسانی [در میان مردم فرهنگ سازی کرد] که بسیار موثر است ولی فرهنگ سازی در مهد کودک ها و مدارس، فقط جنبه ای کتابی و آکادمیک دارد.»

رضایی جایگزینی سایر مراکز بجای غذاهای بدون شناسنامه در سطح شهر را از جمله راهکارها دانست و افزود: «این مراکز باید با نظات دولت و حداقل قیمت تهیه شود ولی آشپزخانه ها عموما غذایی گران قیمت عرضه می کنند؛ بنابراین تولید این غذاهای ارزان قیمت باید توسط اداره نظارت بر مواد غذایی نظارت شود./

کلید واژه ها

پیشنهاد سردبیر
اخبار برگزیده
ارسال نظر
 
نام کامل :
ایمیل :
متن :
تعداد کاراکتر 0 از 4000