وی که در گفت و گو با هفته نامه وقایع استان مرکزی سخن می گفت، افزود: این شرایط و مناسب شدن آن مواردی مانند درآمد، اشتغال، امکانات زیستی(مسکن)، حل مسائل فرهنگی، اجتماعی و آموزشی را دربرمیگیرد و باید این موارد بهگونهای تنظیم شود که مردم به سمت شهرستانهای خود بازگردند.
مقیمی خاطرنشان کرد: اینکه صرفاً اعلام شود به ازای مهاجرت مردم یک زمین به آنها داده میشود و یا اینکه 5درصد به حقوق آنها افزوده میشود این موارد تأثیری ندارد و لذا برای اجرایی شدن این تصمیم و خروج جمعیت از تهران بود که در سال 82 طرح مجمع شهری تهران به تصویب رسید و بنا شد براساس آن برای 250هزارنفر فرصت شغلی ایجاد شود تا آنها از تهران خارج شوند.
مقیمی اظهار داشت: در صورتی که شرایط بهتر و مساعدتر از نظر اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایجاد شود و مردم اینها را مقایسه کنند قطعاً مجاب میشوند که در شهرستانهای خود بمانند.
وی تصریح کرد: ارائه این طرح از سوی ریاست جمهوری بحث قابل توجهی است اما اگر عملیاتی نشود مانند بسیاری از طرحها تنها در حد حرف باقی میماند.
مقیمی در راستای فعالیتهای عمرانی صورت گرفته در خمین خاطرنشان کرد: هرچند از نظر عمرانی اقدامات قابل توجهی صورت گرفته اما از نظر اقتصادی از جمله بیکاری و درآمد این شهرستان در وضعیت بدی به سر میبرد.
وی افزود: اینکه شهرستان خمین از نظر درآمد در وضعیت خوبی قرار ندارد تنها به دلیل عدم سرمایهگذاری خوب در بخش صنعت و کشاورزی بوده است.
مقیمی تصریح کرد: در سال 83 و 84 مجوز ساخت یک کارخانه پتروشیمی و یک کارخانه سایپا در این شهرستان صادر شد اما از آن سال تاکنون علیرغم پیگیری صورت گرفته به دلیل کمبود و نبود منابع مالی به مرحله راهاندازی نرسیده است.
وی افزود: بنابر اظهارات مدیرعامل سایپا، کارخانه متعلق به آن از ابتدای سال 89 فعال شده و کار طراحی و تأمین منابع مالی آن در دست انجام است.
به گفته این عضو کمیسیون عمران، پروژه احداث کارخانه پتروشیمی در بانک مرکزی به تأیید رسیده و در صورت موافقت کمیسیون اقتصادی و تخصیص اعتبار به آن از حساب ذخیره ارزی به مرحله عملیاتیشدن میرسد.
مقیمی به کارخانه سیمان این شهرستان اشاره کرد و گفت: این پروژه از سال 84 مجوز دریافت کرده و اخیراً با همکاری بانک صنعت و معدن مراحل نهایی تأمین مالی را سپری میکند.
عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: مجوز احداث نیروگاه 500مگاواتی خمین که در سفر اول هیأت دولت مصوب شد در هفته قبل از سوی معاون وزیر نیرو اعلام شد که در مرحله عملیاتی شدن قرار گرفته است.
مقیمی خاطرنشان کرد: بخش خصوصی برای احداث کارخانه فولاد 100هزارتنی اقدام کرد و بحث منابع مالی آن در بانک عامل در مرحله تأیید است.
وی اظهار داشت: از میان 4 طرح این شهرستان، 2 طرح مراحل آمایش صنعتی را گذرانده و به کمیسیون اقتصادی برده شدند و کار پروژه آنها آغاز شد و 2 طرح دیگر نیز در مرحله تأمین اعتبار به سر میبرند.
مقیمی عضو کمیسیون عمران مجلس خاطرنشان کرد: در مجموع کارهای صورت گرفته در حال حاضر سرمایهگذاران بخش خصوصی حضور یافتند و درصدد کار اجرایی این پروژهها هستند و در صورت تأیید منابع مالی آنها در بانک این پروژهها آغاز به کار میکنند.