سرويس  اقتصادی  -  11 آبان 1388 ساعت 11:45

مصباحی‌مقدم: درسال ‌اول اجرا

منابع هدفمندكردن یارانه‌ها از بودجه‌سالانه تامین می‌شود

رییس كمیسیون بررسی طرح تحول اقتصادی تصریح كرد: دولت برای تامین منابع مالی هدفمندكردن یارانه‌ها در سال اول اجرا، تن‌خواهی را از بودجه سالانه در نظر خواهد گرفت كه به صورت اعتبار خواهد بود.

"غلامرضا مصباحی‌مقدم" در گفتگو با خبرنگار خانه ملت گفت: دولت برای تامین منابع مالی هدفمندكردن یارانه‌ها در سال اول اجرا منابع تن‌خواهی را از منبع بودجه در نظر خواهد گرفت تا منابع لازم برای پرداخت را تامین كند و این به صورت اعتبار خواهد بود.

وی در ادامه افزود: هر زمان كه اصلاح قیمت‌ها انجام شد و درآمد ناشی از اصلاح قیمت‌ها به دست آمد مبلغ مورد استفاده از بودجه نیز جبران خواهد شد.

مصباحی‌مقدم در خصوص میزان اختیارات دولت در اجرای  این لایحه خاطرنشان ساخت: وظیفه قانون‌گذار این است كه قانون را به گونه‌ای تصویب كند كه قابلیت انعطاف در اجرا داشته باشد و قابلیت اجرا شدن قانون به انعطاف‌ آن نیز بستگی دارد.

وی افزود: اگر بنا باشد كه هر مطلب جزئی در قانون مطرح شود باعث غیرقابل انعطاف بودن و مانع از اجرایی شدن آن خواهد شد.

رییس كمیسیون ویژه بررسی طرح تحول اقتصادی ادامه داد: باید به دولت اعتماد كرد و بخشی از اختیارات را به دولت بدهیم.

وی با بیان این كه اجرا شدن این لایحه تا حدودی باعث تورم در جامعه خواهد شد گفت: نكته قابل توجه این است كه حقوق و دستمزد افراد هم در بخش دولتی و در سازمان تامین اجتماعی مطابق با قانون و متناسب با نرخ تورم افزایش می‌یابد.

مصباحی‌مقدم همچنین اظهار داشت: دولت برای پرداخت یارانه‌ها از فرم‌هایی كه سال گذشته پرشده و در اختیار مركز آمار قرار گرفته استفاده خواهد كرد.

وی افزود: قریب به هفتاد درصد جامعه فرم‌ها را صحیح پر كرده‌اند و در كمتر از سی درصد آنها احتمال خطا وجود دارد كه مركز آمار پیگیر این مسئله خواهد بود.

نظرات بازديد کنندگان:

* نام و نام خانوادگي:

پست الکترونيکي:

آدرس بصورت کامل و همراه با //:http باشد.
آدرس وب:

* نظر شما:

عکس های خبر