سرويس  صحن  -  20 بهمن 1388 ساعت 12:20

نایب رییس مجلس ابراز امیدواری کرد:

22 بهمن شاهد حضور میلیونی مردم خواهیم بود

نایب رییس مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد که شاهد حضور انبوه و سرنوشت ساز ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن بعد از حماسه پرشكوه 9 دی باشیم.

به گزارش خبرنگار خانه ملت، محمدرضا باهنر اعلام كرد: مجلس در روز چهارشنبه جلسه علنی ندارد؛ البته كمیسیون‌های تخصصی تا آخر وقت فردا فرصت دارند گزارش‌های خود در مورد بودجه را تنظیم كنند و به كمیسیون تلفیق بدهند و كمیسیون‌های هم كه كارشان تمام شده می‌توانند به استان‌های حوزه انتخابیه خود بروند.

نایب رئیس مجلس كه ریاست جلسه علنی در غیاب لاریجانی را بر عهده داشت ابراز امیدواری كرد كه شاهد حضور انبوه و سرنوشت ساز ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن بعد از حماسه پرشكوه 9 دی باشیم.

وی افزود: امسال همه نگاه‌ها و بسیاری از محافل جهانی انتظار دارند كه یك امر مهم و البته قابل پیش بینی اتفاق بیفتد و آن حضور میلیونی مردم پرشورتر از همیشه در راهپیمایی 22 بهمن است.

نظرات بازديد کنندگان:

* نام و نام خانوادگي:

پست الکترونيکي:

آدرس بصورت کامل و همراه با //:http باشد.
آدرس وب:

* نظر شما:

عکس های خبر