محمود محمدی، نماینده مردم آباده، دومین ناطق پیش از دستور جلسه علنی روز سهشنبه مجلس شورای اسلامی ضمن تسلیت رحلت اسوه تقوی و فضیلت و یاور رهبر به محضر مقام معظم رهبری و ملت ایران افزود: رهبر معظم انقلاب یکی از ویژگیهای مجلس هفتم را اهتمام به طبقات ضعیف دانستند، چرا که در حکومت مبتنی بر معرفت دینی این اهتمام بیش از آنکه یک وظیفه باشد یک تکلیف است، که به استحکام و همبستگی اجتماعی و اتحاد ملی و رضای خداوند مهربان میانجامد.
نماینده مردم آباده در خانه ملت گفت: شاید اگر ما به دغدغههای رهبرمان در عرصه فرهنگ و اقتصاد توجه جدی میکردیم، امروز به یک مدل موفق در تعلیم و تربیت اسلامی و سیستم اقتصادی رسیده بودیم تا دیگر از نابرابری و تبعیض اثری نباشد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: امروز دولت اصولگرا برای تولید فکر و ایجاد تحول در سیاستگذاری کشور که نیاز جامعه ایران برای رسیدن به توسعه پایدار است وارد عمل شده و بر ماست که با یاری دولت و رعایت شفافیت و سادگی که دو مشخصه اصل ارتباطات است، ایران اسلامی را همگام با دیگر کشورهای در حال توسعه به جایگاه مطلوب پیشبینی شده در سند توسعه چشمانداز 20 ساله برسانیم.
وی یادآور شد: به نظر میرسد تحقق اصل 44 قانون اساسی منوط به ایجاد بهترین ساز و کار برای تولید بیشترین ثروت باشد که این امر در کشورهای پیشرفته توسط بخشخصوصی جریان دارد و ایران نیز با ایجاد ارتباط اقتصادی با دیگر کشورهای جهان می تواند به درآمد ملی خود بیافزاید و نرخ بیکاری و تورم را کنترل کند، مشروط بر آنکه به مقوله امنیت توجه جدیتری مبذول دارند.
نماینده مردم آباده در مجلس شورای اسلامی با بیان این که سیاست انرژی که آغازی برای ساماندهی یارانهها براساس عدالت است نیاز ملی است، خاطرنشان کرد: اجرای آن در کشور پهناور ما که تبعیض و نابرابری و شکاف میان فقر و غنی در شمال و جنوب و شرق و غرب آن به چشم میخورد، دشواریهایی را برای مردم به دنبال داشته است.
وی تصریح کرد: تمهیدات دولت و مجلس از جمله مسوولیتپذیری بخشخصوصی در کنار دولت میتواند نه تنها به مشکل ناشی از سوخت بلکه کاهش نرخ بیکاری و بیخانمانی کمک کرده و تورم و گرانی را در پرتو اجرا و نظارت کارآمد و مستمر مجلس و دولت مهار کند.
به گفته وی، تحولی که دولت نهم در فرهنگ و کارآفرینی، راه و حمل و نقل، مسکن و بهداشت و مهمتر از آن کاهش فاصله میان دولت وملت ایجاد کرده است، در خور تقدیر است، اما باید مراقب بود همزمان با فشارها و توطئههای خارجی به نارضایتی داخلی دامن زده نشده و فضای آزاداندیشی و نقد سازنده نیز مخدوش نگردد.
محمدی با بیان این که در جامعه ما تنها بیسرپرستان، فرودستان و بیکاران نیستند که نیازمند توجه هستند، گفت: بلکه با توجه به افزایش قیمتها عنایت بیشتر به کارگزاران نظام، اعم از جامعه کارگری، کارمندی، فرهنگی، نظامی و انتظامی امری ضروری بوده و لازم است که قدردان چنین نیروهای متعهد و دلسوزی باشیم که در نهایت قناعت و صبوری انجام وظیفه میکنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس یادآور شد: این مقطع یکی از مقاطع دشوار سیاست خارجی است که با ایستادگی مجلس و تقدیر و صبوری مسوول دیپلماسی کشور گام های موثری در کاهش تهدیدات و به آزمون گذاشتن فرصتها برداشته شده است.
وی ابراز امیدواری کرد دولت آمریکا در رفتار سیاسی خود نسبت به ملت ایران تجدیدنظر کند.
محمدی با اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه خود از رییس جمهور درخواست کرد، به مشکلات بیکاری و توسعه نیافتگی در شمال فارس پایان دهد، چرا که شهرستان آباده با 300 کیلومتر فاصله از مرکز استان و بیش از 150 هزار نفر جمعیت نیازمند فرمانداری ویژه است تا بتواند 2 شهرستان مجاور این شهرستان را در تقویت مدیریت و توسعه یاری کند.
وی افزود: تسریع بر مصوبات سفر رییس جمهور به ویژه در زمینه پتروشیمی و فولاد میتواند کمک قابل ملاحظهای به توسعه و اشتغال جوانان در این منطقه داشته باشد، هم چنین مردم شهرستان خرمدین در انتظار تحقق وعده رییس جمهور میباشند که به لطف رییس جمهور در هیات دولت مطرح شد و امیدواریم هر چه زودتر به این نابرابری، تبعیض، بیکاری و محرومیت پایان داده شود.
محمدی یادآور شد: مردم بلالاد در سردسیرترین نقطه شمال فارس منتظر تسریع در گازرسانی، طرح اشتغال و اجرای مصوبات دولت به ویژه برای دانشگاه و بیمارستان میباشند و امیدواریم دولت هر چه زودتر بخش مزایجان را که مصوب وزارت کشور و در کمیسیون سیاسی - دفاعی هیات دولت است اعلام کند.