نمایندگان استان چهارمحال و بختیاری در گفت وگو با هفته نامه زردکوه معتقدند که ساخت سریال هایی که متناسب با مسائل روز است میتواند در مقابله با شبکههای ماهوارهای مؤثر باشد اما باز هم تا نقطه مطلوب فاصله داریم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس بر این باور است که سریالهای ماه رمضان در مجموع سرگرمکننده هستند و به منظور مقابله با فیلمهای شبکههای ماهورهای ساخته میشوند.
"نصراللهترابیقهفرحی" نماینده مردم شهرکرد میگوید: سریال «ملکوت» از نظر مضامین دینی و عرفانی پیام بیشتری داشت اما کمی تکراری بود. سریال «جراحت» نیز سریال پندآموزی برای خانوادهها بود و بسیار تأثیرگذار بود، از نظر مسائل مقابله با غرور و تکبر و داشتن صبر و تحمل سریال «در مسیر زایندهرود» مطلوب بود.
وی معتقد است که باید به همه سلیقهها توجه کرد و برای آنها سریال ساخت تا بتوانیم اینگونه به جذب مخاطبان پراکنده بپردازیم.
"عبدالمحمد بابااحمدی" نماینده مردم لردگان نیز با اینکه به گفته خودش فرصتی برای دیدن این سریالها نداشته است میگوید: با صحبتها و تعاریفی که از اطرافیان و دوستان شنیدم به صراحت معتقدم که اینگونه سریالها برای مقابله با شبکههای ماهوارهای تأثیرگذار و مثبت هستند. اگر این اقدامات در صدا و سیما و نظام جمهوری اسلامی ایران عملی شود و ادامه پیدا کند قطعاً تأثیرگزار است. باید با برخی مضامینی که با آیین، مسلک و شیوه و رسوم ما همراه نیست مقابله کنیم.
وی میافزاید: بنا به نظر اطرافیان که نسبت به سریالها رضایت داشتند، امیدوارم که همه دستاندرکاران بتوانند با نقشهای خوبی که ایفا میکنند تلاش بیشتری داشته باشند به این دلیل که در حفظ و تداوم نظام تأثیر بسزایی دارد.