نورالله حیدری در گفتوگو با ایسنا افزود: استکبار جهانی به روشنی می داند انقلاب و اسلام در دوران جدید، معنویت و تحرک تازهای یافته به طوری که اسلام ناب را در عرصههای مختلف فراتر از رفتارهای فردی در دنیا منتشر می کند، بنابراین با اسلام ستیزی به دنبال کاهش این تاثیر در عرصههای بین المللی هستند.
وی با بیان اینکه توهین به مقدسات اسلامی و اهانت به قرآن توسط صهیونیستها طراحی شده ادامه داد: طراحان این نقشه شوم به دنبال ایجاد تفرقه بین ادیان الهی هستند چون در صورت آرام بودن جامعه، منافع و اهداف خودشان دچار خطر می شود.
حیدری تصریح کرد: صهیونیستها بیشتر به دنبال ایجاد تزلزل در باورهای مسلمانان به ویژه جوانان هستند مثلا با سوزاندن قرآن در ذهن جوانان این شبهه را ایجاد می کنند که اگر قرآن مسلمانان واقعا معجزه است پس چرا سوزانده شد؟ یا اینکه چرا خداوند همین حالا ما را مجازات نکرد؟
وی اظهار داشت: آمریکا به علت شکستهای پی در پی در عراق و افغانستان، مجبور به انحراف افکار عمومی از مسائل اصلی بشریت به ویژه مسلمانان به سویی دیگر بود تا شکست آمریکا در این مناطق در رسانهها مطرح نشود.
حیدری با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص سوزاندن قرآن افزود: مسلمانان اصلا به دنبال مقابله به مثل نیستند، مسلمانان حتی انجیل تحریف شده را هم نخواهند سوزاند اما مردم مسلمان با راهپیمایی های خود علیه دولت آمریکا افشاگری می کنند.
وی ادامه داد: حاکمان و مسئولین ملتهای دیگر نیز که در مقابل این عمل سکوت کردهاند، علت سوزاندن قرآن را از آمریکا بپرسند و در این زمینه موضع خود را اعلام کنند در غیر این صورت آنان نیز در این حرکت، دشمنان را یاری کرده اند.
حیدری افزود: دیگر ملتهای مسلمان نیز از دولت شان بخواهند این موضوع را در سطح گسترده در مجامع بین المللی به ویژه سازمان ملل و سازمان های مربوط به حقوق ملت در نشست های گوناگون مطرح کنند.
وی گفت: موجی که به سود اسلام و قرآن در دنیا ایجاد شده قطعا از آثار منفی آن بیشتر است، این واقعه اگرچه بسیار تلخ است اما در درون دارای شیرینی هم هست شیرینی اینکه اینان در برابر قرآن مسلمانان عاجز هستند چون اگر می توانستند کتابی چون قرآن بیاورند قطعا می آوردند، اگر می توانستند از طریق جنگ نرم در فضای سایبری پیروز شوند، قطعا دست به چنین عملی نمی زدند.
نماینده مردم شهرستانهای فارسان، اردل، کیار و کوهرنگ در خانه ملت تصریح کرد: ده ها قرن پیش مغولها با حمله به ایران، کتابخانهها را سوزاندند، اما امروز این حرکت از مردمی دیده می شود که خود را مظهر تمدن می دانند.