این عضو هیات رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتوگو با ایسنا، اظهار داشت: قانون هدفمندکردن یارانهها از ابتدای سال 89 آماده اجرا بود اما دولت به دلیل آماده نبودن زیرساختهای اجرا، آن را به تاخیر انداخت تا زیرساختها را آماده کند.
وی با بیان اینکه برخی از این زیرساختها جنبه فیزیکی و برخی دیگر جنبه اطلاعرسانی دارد، افزود: دولت باید با برگزاری میزگردهای متنوع و فراوان اطلاع رسانی لازم را انجام دهد، مضاف بر اینکه برگزاری این میزگردها باید با اطلاع قبلی باشد تا مردم پای گیرندههای خود، آماده شنیدن اظهارات کارشناسی باشند.
خباز، با بیان اینکه دستگاههای مجری نیز اطلاع دقیقی از برخی مراحل اجرای این قانون از جمله قیمت بنزین، میزان یارانه نقدی و میزان افزایش قیمت قبوض آب، برق و گاز ... ندارند، گفت: بنابراین دولت ابتدا باید اطلاعرسانی از نحوه اجرای این قانون را کامل کند، چراکه اگر این اطلاع رسانی کامل نشود، آمادگی مردم برای هدفمندکردن یارانهها اتفاق نخواهد افتاد.
وی لزوم تمهید زیرساختهای فیزیکی را یادآور شد و افزود: باید مشخص شود شش هزار میلیاردی که قراراست به دستگاههای تولیدی داده شود، با چه مکانیزم و روشی داده خواهد شد، چرا که دستگاههای تولیدی، اعم از صنعتی و کشاورزی باید بدانند که چه میزان از هزینههای سوخت آنها تامین خواهد شد و نحوه دریافت آن چگونه است.
این عضو فراکسیون خط امام(ره) مجلس با بیان اینکه اگراین اتفاق نیفتد، این دغدغه دستگاههای تولیدی همچنان ادامه خواهد داشت، یادآور شد: اگر اطلاعرسانی به طور مطلوب اتفاق بیفتد و زیرساختهای فیزیکی نیز تکمیل شود، دولت باید با یک شیب ملایم و با یک حرکت موزون، این قانون را اجرا کند تا آثار مثبتی برای کشور دربرداشته باشد.