عزتالله یوسفیان در گفتوگو با ایسنا با بیان مطلب بالا اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی را به ریاضت اقتصادی و صرفنظر از حداقلهای مصرف تعبیر نمیکنیم.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی در بخشهای تولید و مصرف باید اعمال شود، گفت: در بخش تولید هر آنچه که از ایرانیان دریغ شده است باید با فکر، دانش و فرهنگ ایرانی جایگزین شود و در بخش مصرف نیز باید با پرهیز از اسراف، مردم به استفاده از کالای ایرانی عادت داده شوند. 31 سال از تحریمهای مختلف بر علیه ایران گذشت ولی در طول این مدت در بخشهای نظامی، اقتصادی، صنعتی، علمی و هستهای به خودکفایی رسیدیم. بنابراین در دوران تحریم باید هم در بخش تولید و هم در بخش مصرف، اقتصاد مقاومتی را جایگزین کنیم.
نمایندهی مردم آمل در خانهی ملت، روح اصل 44 قانون اساسی را اعتماد و اتکاء مسوولان به مردم دانست و اظهار کرد: اگر در خانوادهای، اعضاء چشم به دست یک عضو داشته باشند کار بر نانآور بسیار مشکل میشود، و در صورت بیماری او بقیه اعضای خانواده گرسنه میمانند، ولی اگر فرهنگ خانواده، مشارکت اعضاء در ادارهی خانواده به تناسب توانشان باشد در این صورت همه چیز فرق خواهد کرد.
وی افزود: در اصل 44 قانون اساسی نیز اگر همه مسوولیتها با دولت باشد و بقیه کشور فقط مصرفکننده باشند، ضعف و قوت دولت موجب تغییرات و نوسانات شدید معیشت مردم میشود. بر اساس اصل 44 مردم باید به فراخور حال و توان علمی، اجرایی و مدیریتی خود در بخشهای اقتصادی مشارکت همهجانبه داشته باشند.
وی با بیان اینکه مسوولیتدار شدن مردم در حوزهی اقتصاد منجر به مسوولیتپذیر شدن آنان میشود،افزود: وقتی احساس مسوولیت کردند قطعا بازده کار و تولید مضاعف میشود.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، دولت را بر اساس اصل 44 قانون اساسی مسوول برنامهریزی، نظارت و تخصیص امکانات به بخش خصوصی دانست و تصریح کرد: اگر این اتفاق دیر یا زود نیفتد نوآوری و شکوفایی فکری، اقتصادی و اجرایی اتفاق نخواهد افتاد این درحالی است که اصل 44 پایه خودکفایی و بنیان مقابله با تحریمهاست.
وی ادامه داد: افزایش نفرات در صحنهی مقابله اقتصادی یقینا نتایج ملموستر و مناسبتری در پی خواهد داشت. اصل 44 ، اول استراتژی مقابله با تحریمهاست. اگر این اصل به تمامی شریانهای اقتصادی کشور تعمیم یابد همه آحاد جامعه در خط مقدم مقابله با تحریمها قرار میگیرند.
این عضو اصولگرای مجلس هشتم، واگذاری شرکتهای دولتی به شبهدولتیها را موجب تماشاچی شدن آحاد مردم دانست و خاطرنشان کرد: وقتی کار و مسوولیتی به مردم سپرده نشود، به تماشاچی پشت جبهه تبدیل میشوند و این یعنی بدون یاور ماندن فرماندهی اقتصادی کشور.
وی تاکید کرد: نحوه اجرای اصل 44 باید به گونهای شود که اختیار مردم افزایش یافته و با دست زدن به ابتکار عمل به گونهای عمل کنند که دولت متناسب با پیشرفتهای مردم، برنامهریزی جدید کند.
وی متذکر شد: وقتی کارآفرین احساس مزدبگیر بودن دولت را داشته باشد، قطعا و یقینا احساس مالکیت کارآفرینی را نخواهد داشت و تا این قدم از سوی دولتمردان برداشته نشود، نمیتوان به پیروزی در جبههی اقتصادی امیدوار بود.