به گزارش ایسنا، این نماینده مردم تهران که در حاشیه نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین در جمع خبرنگاران سخن میگفت، ضمن اینکه سفر رییس جمهور به نیویورک را موفقیت آمیز دانست، تصریح کرد: از زحمات ایشان در این سفر تشکر داریم، اما با توجه به اینکه قبل از سفر مصاحبهای کرده بودند و به موجب آن در کشور مباحثی مطرح شد، در رابطه با اینکه مجلس در راس امور است و یا دولت، باید صحبت شود و این موضوع اصلاح شود.
وی نظام پارلمانی در کشور را نتیجهی پهن شده دموکراسی دانست، افزود: ریاست جمهوری نتیجه متراکم دموکراسی است که با رای مستقیم مردم، مجلس و دولت روی کار میآید و بر اساس قانون اساسی، مجلس به ماهو مجلس و نه تک تک نمایندگان مورد نظر هستند، پس قانون اساسی نتیجهی دموکراسی پهن شده را ناظر به نتیجه دموکراسی متمرکز قرار داده است و البته این به معنای دفاع از عملکرد تک تک نمایندگان نیست.
باهنر با اشاره به اینکه نتیجه متمرکز و متراکم دموکراسی، ریاست جمهوری است که اختیارات وسیع، خوب و قابل توجهای دارد که هیچ کس حق ندارد آنها را کم کند، افزود: قوا مکمل هم هستند و باید به هم کمک کنند و اگر دو قوه دعوا کنند، آن کس که ضرر میکند، حاکمیت، کلیت نظام و مردم هستند.
وی همچنین در جواب سوالی مبنی بر اینکه با توجه به اینکه در دهه چهارم با شعار پیشرفت و عدالت هستیم، در برنامه پنجم در این راستا چه تمهیداتی اندیشیده شده است، گفت: ییشرفت و عدالت شعار بسیار مبنایی برای دهه چهارم انقلاب است و باید آن را پیگیری کنیم.
این نماینده مردم تهران همچنین در جواب سوالی در رابطه با جایگاه قرآن در برنامه پنجم توسعه گفت: دولت به مسائل فرهنگی در برنامه لایحه توجه ویژهای کرده است و مجلس هم در این بخش بسیار حساس است و اگر کار مقایسهای انجام گیرد، شاهدیم بودجههای سالیانه مجلس هفتم و هشتم هر ساله در این زمینه و در رابطه با حضور مسئله فرهنگی و به خصوص قرآن پررنگتر شده است و ما مثل سابق معتقدیم مسئله توسعه تفکر قرآنی مثل توسعه مساجد وابسته به دولت نیست، اما حتما وظیفه خود میدانیم که در این زمینه کمک کنیم.
باهنر با بیان اینکه قرار بر این بود برنامه پنجم توسعه بلافاصله بعد از این تعطیلات در دستور کار علنی مجلس قرار گیرد، گفت: بحثهایی با دولت پیش آمد و مقداری کار را به تاخیر انداخت. البته امیدواریم ظرف یک ماه آینده بتوانیم برنامه را به صحن علنی مجلس آوریم.
وی با اشاره به اینکه باید نوبتهای کاری مجلس را اضافه کنیم که بتوانیم طی دو سه نوبت قانون برنامه را تمام کنیم، تصریح کرد: قرار شد تا ابلاغ برنامه پنجم، برنامه چهارم حاکم باشد، بنابراین از اول سال 90 قانون برنامه پنجم لازمالاجرا میشود.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی همچنین در رابطه با نتیجه کار گروه رفع اختلاف دولت و مجلس گفت: این یک کار دائمی و همیشگی است و چیزی نیست که ماموریت باشد و تمام شود.