فرهاد بشیری نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به ادغام دانشگاه علوم پزشکی ایران در دانشگاه تهران گفت: این اقدام به منظور ارتقای علمی دانشجویان علوم پزشکی ایران صورت گرفته که وضعیت استفاده آنان از امکانات و توان علمی دانشگاه تهران را فراهم ساخته است.
وی با بیان اینکه لغو این ادغام امکان پذیر نیست افزود: متاسفانه برخی از دوستان و رسانه ها از واژه انحلال به جای ادغام استفاده می کنند که این کار درستی نیست چراکه تمام دانشجویان این دانشگاه به یک دانشگاه مهمتر و قدیمی تر انتقال پیدا می کنند.
عضو کمیسیون آموزش ادغام دو دانشگاه با سابقه علوم پزشکی را فرصتی برای تجمیع امکانات و نیروی انسانی موجود در آن دانست و خاطر نشان کرد: این ادغام که به منظور ساماندهی به شبکه بهداشت و درمان صورت گرفته زمینه بهره وری و تجمیع نیرو و توان علمی این دو دانشگاه را برای رسیدن به پیشرفت های علمی پزشکی کشور هموار می سازد.