عوض حیدرپور در گفت وگو با ایرنا، با اشاره به محکومیت آمریکا توسط اعضای شورای حقوق بشری سازمان ملل متحد در ژنو ، افزود: آمریکای مدعی رعایت حقوق بشر، صدای سازمان ملل متحد را هم در آورد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای گفت: این محکومیت در حالی است که سازمان ملل متحد همواره از جنایات سردمداران آمریکا در داخل این کشور و دیگر کشورها چشم پوشی کرده است.
نماینده شهرضا در مجلس تصریح کرد: آمریکا جنایات زیادی را در کشورهایی همچون ویتنام، افغانستان، عراق و کویت به بهانه های مختلف و با کمک ناتو انجام داده و حقوق این ملت ها را پایمال نموده است.
وی گفت: سازمان ملل متحد تنها بخشی از نقض حقوق بشر را مورد بررسی قرار داده در حالی که نقض حقوق بشر در سایر کشورها توسط آمریکا آشکارتر می باشد.
حیدرپور افزود: روشنگری در این خصوص موجب خواهد شد تا مردم آمریکا بفهمند که نیروهای آنان به عنوان ناجی به کشورهای دیگر نمی روند بلکه برای تجاوز می روند.
وی گفت: یک نوع تجاوز و نقض حقوق بشر آمریکا این است که دانشمندان سایر کشورها را به بهانه ارائه خدمات و زندگی بهتر تطمیع و جذب می کند و زمانی که می خواهند بازگردند، آنان را یا سر به نیست و یا به گونه ای تهدید می کنند.
حیدرپور، نوع دوم نقض حقوق بشر آمریکا را علیه شهروندان کشورش دانست و افزود: آنها با آدم ربایی و قتل و زندان های مخوف برای اقرار گرفتن و از طریق اتهام زنی به شهروندان آمریکایی، حقوق بشر را در این کشور زیرپا می گذارند.
وی همچنین گفت: حاکمیت ظالمانه اقتصادی در این کشور نوع دیگری از نقض حقوق بشر در این کشور است که هرچند وقت یکبار شاهد نابسامانی اقتصادی و ورشکستگی عده ای از مردم این کشور به دلیل سیاست های استعماری و ظالمانه آنها می باشیم.
وی تصریح کرد: سازمان ملل متحد موضع گیری شفاف تری را باید انجام دهد چه بسا این سازمان باید ابهامات دنیا علیه این سازمان را در باره جانبداری از آمریکا پاسخگو باشد.