به گزارش خانه ملت به نقل از رویترز، جمعی از سناتورهای دموکرات مجلس سنای آمریکا از "باراک اوباما" رئیسجمهور این کشور خواستند تا زمان برقراری نظم و تظمین برگزاری انتخابات عادلانه و دموکراتیک در هائیتی روند صدور روادید برای مقام های بلند پایه این کشور را هموار سازد و کمک های مالی را به صورت مستقیم به دولت هائیتی اختصاص دهد.
سناتورهای دموکرات آمریکا در حالی این خواسته خود را اعلام کردند که فشارهای بین المللی بر دولت هائیتی و مقام های انتخاباتی این کشور برای تجدید انتخابات پارلمانی 28 نوامبر افزایش یافته است.
در این میانه روزانه اعتراضات گسترده ای در سراسر هائیتی در اعتراض به نتایج انتخابات در این کشور برگزار می شود که اغلب به خشونت و درگیری میان معترضین و نیروهای امنیتی در این کشور انجامیده است.
معترضین بر این باورند که دولت حاکم با ایجاد شرایطی سعی در پیروزی احزاب حامی خود در این انتخابات داشته است.
این اعتراضات در حالی صورت گرفته است که سازمان ملل متحد از انتخابات 28 نوامبر هائیتی و نتایج آن حمایت کرده است.
مردم هائیتی امیدوار بودند پس از این انتخابات میلیلونها دلار از کمکهای مردمی سایر کشورها به مردم زلزله زده هائیتی به دستشان برسد.
این زلزله که مرکز آن نزدیک پایتخت هائیتی بوده، بعد ازظهر روز سهشنبه پایتخت این کشور "نادار" را شدیداً تکان داد که حدود 10 تکان شدید دیگر را در پی داشت.