"سید ناصر موسویلارگانی" در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه نظارت مجلس لازم است،تصریح کرد:لازم است مجلس در هر کاری نظارت دقیق داشته باشد و به عملیاتی شدن قوانین از جمله برنامه پنجم توسعه کشور کمک شایانی خواهد کرد.
نماینده مردم فلاورجان گفت: با این وجود معتقدم هر اندازه دولت در اجرای قوانین اهتمام بیشتری داشته باشد قوانین به بهترین نحو ممکن عملیاتی خواهد شد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس برنامه پنجم توسعه را ارزیابی کرد و تاکید کرد: کمی برای ارزیابی این برنامه زود است و باید منتظر بمانیم تا ایرادات شورای نگهبان اعلام شود تا ارزیابی دقیقی از برنامه پنجم توسعه ارائه کرد.
موسوی لارگانی ادامه داد: اما به شخصه معتقدم این برنامه با دید وسیعتری تدوین شده است و نظر دولت تامین شد تا حدودی نظرات نمایندگان در این برنامه مد نظر گرفته شد.
نماینده مردم فلاورجان با تاکید بر اینکه برنامه چتجن توسعه ایدهآل نیست، عنوان کرد: اگر بگوییم این برنامه ایدهآلترین برنامه توسعه کشور ،100 درصد عملیاتی و هیچگونه مانعی برای اجرای آن وجود ندارد تعارفی بیشتر نیست.
با این وجود این نماینده معتقد است برناه پنجم توسعه به نسبت برنامه چهارم بهتر و عملیاتیتر است چرا که با دید کارشناسی وسیع تری تدوین شده است و هیات دولت و کمیسیونهای تخصصی مجلس از جمله کمیسیون تلفیق آن را به دقت بررسی و در نهایت در مجلس تصویب شده است.