فرهاد تجری در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در زمان بازسازی هم آنچنان که باید به این استان توجه نشد، افزود: بعد از جنگ اقداماتی شتاب زده صورت گرفت ولی برنامهریزی اصولی برای بازسازی و ایجاد اشتغال در استان صورت نگرفت.
وی تصریح کرد: با مطرح شدن سیاستهای اصل 44 و خصوصی سازی نیز سرمایهگذاری دولتی چندانی در استان شکل نگرفت و همین نیز بر افزایش نرخ بیکاری استان افزود.
تجری همچنین پایین بودن فرهنگ کار را در بالا بودن نرخ بیکاری استان بیتاثیر ندانست و یکی از علل این موضوع را وابستگی بخشی از مردم استان به حقوقی که در زمان جنگ از برخی نهادهای حمایتی میگرفتند دانست که به نسلهای بعدی نیز سرایت کرده است.
وی مهاجرت ساکنین برخی مناطق مرزی استان بر اثر جنگ تحمیلی به مرکز استان و عدم برنامهریزی برای اشتغال آنان را نیز از دیگر عوامل افزایش نرخ بیکاری در استان ذکر کرد.
تجری با اشاره به تبعات افزایش نرخ بیکاری، عنوان کرد: فشار روانی به خانوادهها، افزایش ناهنجاریهای مختلف و بزه و جرایم از جمله تبعات این موضوع است.
وی گفت: این شرایط در حالی ایجاد شده که استان کرمانشاه ظرفیتهای بالایی در بخشهای مختلف دارد و چنانچه توجه مناسبی از سوی مسئولین کشوری به این ظرفیتها شود قادر خواهیم بود اشتغال مناسبی در استان ایجاد کنیم.
این نماینده مجلس عنوان کرد: اخیرا توجه مناسبی به رفع موانع جذب سرمایهگذاران بخش خصوصی و ایجاد زمینه برای فعالیت آنان در استان شده که امیدواریم با تداوم این روند شاهد ایجاد اشتغال مناسبی در استان باشیم.
تجری با اشاره به برنامهریزی برای ایجاد 30 هزار شغل در استان طی سال جاری، افزود: استان ما جزو استانهای با شاخص بیکاری بالاست و برای حل این موضوع به ایجاد اشتغال بیشتری نیاز داریم.