احمدعلی کیخا درگفتوگو با ایسنا، با تاکید بر ضرورت همراهی عاقلانه مجلس و دولت و رویکرد این دو قوه گفت: مقام معظم رهبری بارها وظیفه اصلی مجلس را هدایت دولت عنوان کردهاند. در این راستا اگر دولت هم در چارچوب عملی که قوانین برای او وضع کرده، حرکت کند، این مساله موجب وفاق و توسعه کشور خواهد شد.
وی عقلاییترین روش و متد را - فارغ از این که روسای دولتها چه کسانی هستند - در این دانست که مجلس این رسالت خود را انجام دهد و با وضع قوانین و مقررات، چارچوبی برای حرکت صحیح دولت ایجاد کند و با نظارت خود مواظب باشد که دولت از این چارچوب خارج نشود.
کیخا در عین حال با تقدیر از عملکرد مثبت دولت در طول دوره مجلس هشتم گفت: تلاش دولت دراین مدت بر این بوده که تا حدود زیادی این شرایط فراهم باشد.
نایب رییس کمیسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر این که نتیجه عمل صحیح و منطقی به وظیفه توسط مجلس و دولت، موفقیت کشور را دربرخواهد داشت، افزود: البته همراهی عاقلانه مجلس و دولت به معنای استفاده نکردن یکی از این دو قوه از تمام وظایف و اختیارات نیست. همکاری و همراهی عاقلانه این است که مجلس و دولت از تمام ظرفیت قانونی خود برای پیشرفت جامعه استفاده کنند.
کیخا در عین حال اختلاف دیدگاه بین مجلس و دولت را امری طبیعی دانست و گفت: آنچه مهم است این که در اصول، اختلافی وجود ندارد اما در این زمینه که چه مسیری را برویم تا به توسعه برسیم منطقی است که اختلاف باشد.
نماینده مردم زابل در خانه ملت، اختلاف نظر و دیدگاه را با بحثهای کارشناسی و منطقی قابل حل دانست و گفت: در واقع میتوان در اختلاف دیدگاههایی که به وجود میآید؛ صحبتهای نخبگان را شنید و به واقعیتها یا آن چه حداقل، حداکثر میپذیرند، تن داد.
وی در ادامه گفت: ممکن است دولت در مسالهای نظری و مجلس نظر دیگری داشته باشد اما وقتی به عقل و نظر کارشناسی رجوع شود، میتوان راه را پیدا کرد. در حقیقت اگر بپذیریم به نقطه نظرات کارشناسی تن دهیم، مطمئنا مشکلی پیش نخواهد آمد.