اجرای سیاستهای ابلاغی اصل 44 قانون اساسی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و سند چشمانداز جمهوری اسلامی به منظور افزایش سهم بخش تعاون در اقتصاد کشور به 25 درصد تا پایان سال 93 که در حال انجام است، از ضرورت بالایی برخوردار است.
در قرآن کریم به صراحت به تعاون، بر و تقوا امر شده و از تعاون و همکاری در اثم و عدوان نهی شده است. آیه شریفه «تعاونوا علیالبر و التقوی» بهعنوان شعار بخش تعاون انتخاب شده که دو ویژگی نیکی و تقوا از خصوصیات تعاونگران است. با توجه و دقت در تفسیر سوره مائده به اهمیت کار گروهی و تعاون و همکاری در اسلام پی میبریم.
گسترش تعاونی دهیاریهای روستایی در کهگیلویه و بویراحمد، پسندیده و قابل تقدیر است. ایجاد تعاونیهای توریستی و گردشگری با توجه به توریستی بودن منطقه موجب ایجاد اشتغال پایدار در این منطقه شده و ضروری به نظر میرسد. ما و همکارانمان در دولت و مجلس آماده هرگونه همکاری برای اشتغال پایدار به صورت گروهی آن هم در قالب تعاونی بوده و بجد از اجرایی کردن آن در این منطقه دنا حمایت میکنیم.
هرجا که بنابراین اصل، شرکت تعاونی یا طرحی اجرا شود، باید از پیش تمام شرایط آن فراهم و در طول کار مانعتراشیها یا معارضات اجتماعی موجب تأخیر در روند اجرای طرح نشود. گسترش و راهاندازی تعاونیهای دهیاری در کهگیلویه و بویراحمد را میتوان از عملکرد خوب ادارهکل تعاون این استان دانست.
لزوم آگاهی و بصیرت
بصیرت ملت در حماسه 9 دی 88 موجب خشم دشمنان قسمخورده نظام و انقلاب شده است. هرچقدر جلو میرویم فتنهها بیشتر شده و به همین دلیل باید آحاد مختلف جامعه بهویژه نسل جوان هوشیار باشند. فتنه ناخالصیها را از بین میبرد و انسانهای خالص و دلسوز نظام را بهخوبی نشان میدهد.
شواهد حاکی از آن است که فتنه 88 ریشه 20 ساله داشت و مربوط به امروز و دیروز نیست. مقام معظم رهبری با بصیرت بینظیر و مثالزدنی خود توانست فتنه سال 88 را به خوبی خنثی و ریشهکن کند.
بصیرت ملت فهیم و همیشه در صحنه ایران اسلامی در حماسه 9 دی 88 موجب شگفتی و خشم دشمنان قسمخورده نظام و انقلاب شد. سران فتنه مدعی قانونگرایی بودند ولی به صراحت هرچه تمامتر با قانون اساسی که میراث امام راحل و برگرفته از احکام الهی است مخالفت و مقابله کردند. پیروی از فرامین امام که تقواپیشه، اهل ذکر و تفکر بودند و تمسک به آیات نورانی قرآن کریم بصیرت انسانها را افزایش میدهد و تشخص سره از ناسره و صحیح از ناصحیح را آسان میکند.
لزوم گزینش در آموزش و پرورش
یکی از برنامههای اصلی فتنهگران مخالفت با گزینش است چراکه قصد دارند با عبور آسان از مجاری و منافذ نظام در ارکان اجرایی کشور رخنه کرده و اهداف مورد نظر خود را اجرایی کنند.
امروز بصیرتافزایی برای مقابله با اندیشه فتنهگران، فتنهگریزی و فتنهستیزی برای همه به ویژه گزینشگران لازم است. مسئولیتها امانت الهی بوده و در هر زمان امانت باید به اهلش سپرده شود. در آموزش و پرورش موضوع امانات حساستر است چراکه تربیت فرزند انسان از حساسیت ویژهای برخوردار است.
در نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار است نسلی را تربیت کنیم که عدل و داد را در جهان گسترش دهد و مسئولیت آن بر عهده معلمانی است که گزینشگران آنها را انتخاب میکنند. اخلاص شرط دستیابی به بصیرت و حکمت است که لازم است در تمام امور سرلوحه کارها قرار گیرد.