"کاظم آل رضا" با بیان این مطلب گفت: حجم وغنای محتوایی مهمترین ویژگی آثار منتشره کتابخانه مجلس در سال جاری است.
وی ادامه داد: برخی از این عناوین در دورههای دوازده جلدی، هشت جلدی و دو جلدی منتشر شدهاند بنابراین تعداد جلدهای منتشر شده رقمی بیش از این تعداد عناوین است.
آل رضا تصریح کرد: در شش ماه دوم سال نیز که هماکنون سه ماه آن را پشت سر گذاشته ایم در تلاش هستیم 15 عنوان کتاب دیگر را منتشر و روانه بازار نشر کنیم.
وی تصریح کرد: البته تعداد عناوین پرشماری نیز در دست انتشار هستند که به دلیل حجم بالای کار در مرکز پژوهشهای کتابخانه مجلس شورای اسلامی انتشار آنها در سال آتی رخ خواهد داد.
آل رضا گفت: ما در تلاش هستیم این آثار را تا نمایشگاه بینالمللی منتشر کنیم علاوه بر این 80قراردادهای تألیف را نیز در دست داریم که 40 قرارداد آن در حال اجراست ولی هنوز به مرحله حروف چینی نرسیده اند و پیشبینی میشود در نیمه دوم سال آینده منتشر شوند.
وی در اشاره به آثار برجسته سال جاری کتابخانه مجلس شورای اسلامی گفت: همانگونه که در سال گذشته مصحف بهارستان و قرآن مجلس شورای اسلامی را در دست انتشار داشتیم که در سال جاری منتشر شدند، در 6 ماهه نخست سال جاری نیز مجموعه دوازده جلدی فهرستواره دست نوشتههای ایران(دنا) را منتشر و روانه بازار نشر کردیم به گونهای که این اثر در جامعه و در میان محققان بازتاب بسیار گستردهای داشت همچنین اوراق عتیق دیگر اثر منحصر به فردی است که در سال جاری منتشر شده است، «عرفات العاشقین» نیز عنوان اثر دیگری است که به زودی منتشر و جزو آثار شاخص ما خواهد بود.
مدیر نشر مرکز پژوهشهای کتابخانه مجلس شورای اسلامی در اشاره به این مطالب که مرکز پژوهشهای کتابخانه مجلس شورای اسلامی در همایش حامیان نسخ خطی که در سال جاری برگزار شد به عنوان ناشر برگزیده انتخاب شد، گفت: این امر دلایل متعددی داشت ،که از آن جمله میتوان به حجم آثار منتشره و غنای محتوایی آثار اشاره کرد. با توجه به رکودی که در بحث نشر وجود دارد، کتابخانه توانسته آثار مناسب و شاخصی را از جهت محتوایی و حجمی منتشر و روانه بازار نشر کند.
وی در پایان گفت: کتابخانه مجلس شورای اسلامی هم در عرصه نشریات هم در عرصه کتاب و هم در عرصه لوح فشرده در سال جاری فعالیتهای شاخصی داشته است و به لحاظ مقایسهای با سال گذشته به لحاظ حجم کیفی و کمی آثار رشد قابل توجهی را داشتهایم.