"حشمت الله فلاحت پیشه" در گفت وگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به رفتارهای دوگانه آمریکا که از یکسو به عنوان عامل فشار و استبداد در برخی کشورهای منطقه عمل مینماید و در عین حال نقش غمخوار ملتها را هم بازی میکند، گفت: در همین راستا اوج تناقض سیاستها و راهبردهای ایالات متحده آمریکا امروز در طرح خاورمیانه بزرگ این کشور دیده میشود.
نماینده مردم اسلام آباد غرب در مجلس شورای اسلامی افزود: در این طرح آمریکاییها ادعایشان آن است که به دنبال دموکراسیسازی هستند، که اگر واقعا به دنبال دموکراسی باشند خیلی از بازیگرانی که همراه با آمریکا هستند و عمدتا با تبانی با آمریکا، سیاستهای آمریکا و رژیم صهیونیستی را پیش میبرند، باید اولین کشورهایی باشند که تغییرات سیاسی و انقلاب در آنها شکل بگیرد.
وی ادامه داد: اما میبینیم که در اصل همین کشورها همواره تبانیگر با آمریکا هستند و در مقابل، برخی بازیگران که نظام آنها، انقلابی به قدمت 30 سال انقلاب اسلامی ایران را دارد، همواره در معرض فشار آمریکا هستند و این تناقض در رفتار (آمریکا) را نشان می دهد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: نکته جالب آنجاست که تا زمانی که این قدرتها صاحب موقعیت در دنیای سیاست هستند، مورد حمایت و طرف تبانی آمریکا قرار میگیرند و آخرین سیاستهای آمریکا برای حفظ این قدرتها به کار گرفته میشود، اما در اولین فرصت پس از کنار رفتنشان سعی میکنند به اسم دفاع از دموکراسی تحولات جدید را به رسمیت بشناسند.
فلاحت پیشه در این باره به پیدایش انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: آمریکاییها تا آخرین روزهای قبل از انقلاب سعی کردند مانع آن شوند و حتی یکسال پیش از انقلاب اسلامی ایران، "جیمی کارتر" رییس جمهور وقت آمریکا ایران را جزیره ثبات خواند، در حالی که میدانست ایران در روزهای قبل از انقلاب آبستن تحولات جدی است، اما این جمله را با هدف حفظ رژیم وقت ایران اعلام کرد.
وی با بیان آنکه آمریکا در حال حاضر نیز به اتخاذ چنین سیاستی روی آورده است گفت: در این میان هرچه جنبشهای دموکراتیک و سیاستهای مردمی در منطقه و جهان بیشتر شکل بگیرد و سیاستها به سمت مردمی شدن پیش رود، جا برای بازی قدرتهایی چون آمریکا تنگتر خواهد شد و تحولات عراق، افغانستان، لبنان، فلسطین و بویژه ایران گویای این مطلب است.
فلاحت پیشه با تاکید بر آنکه در آینده شاهد شکل گیری موج تازهای از مخالفتها در قبال سیاستهای مضحک آمریکا در منطقه هستیم تصریح کرد: این همان موج دموکراسیخواهی به صورت اصیل است که به زودی شکل خواهد گرفت.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در این باره افزود: این موج دموکراسیخواهی نتیجه تفکر مردمانی است که انقلابشان را دیگر نه در قالب چپ(کمونیستی) و نه در قالب راست(لیبرالیستی)، بلکه سعی میکنند انقلابشان را براساس خواستهها و شرایط خاص سرزمین خودشان دنبال کنند و این یک موجی است که باید در آینده منتظر آن بود.
به گفته فلاحت پیشه آمریکاییها با شکلدهی به بحرانها و تهدیدات مختلف قدرتهای منطقه را به سمت تبانی با خود گرایش دادهاند و این در حالی است که در آینده هر چه بیشتر سیاستهای مردمی به سمت دیپلماتیک پیش برود، به همان نسبت نیز آمریکا از محمل ضعیف شدهتری برای عملی کردن راهبردهای خودش برخوردار خواهد بود.