به گزارش خانه ملت، متن نطق نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر دومین ناطق پیش از دستور جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی به این شرح است:
بسمالله الرحمن الرحیم
پیشاپیش میلاد مصلح بزرگ جهانی، مهدی موعود را به عموم مسلمین جهان بلکه همه مردم دنیا تبریک عرض میکنم. اندیشه مصلح آخرالزمان و حکومت واحد جهانی، اندیشهای است که در همه ادیان الهی به نوعی مطرح شده است. مهم این است که تصور درستی از آن انقلاب بزرگ داشته باشیم. اولاً آنرا مختص شیعه ندانیم و آنرا از افکار کودکانه که مهدی موعود میآید تا ما شیعیان یا ما ایرانیان را نجات بدهد یا صرفاً برای انتقام خون پدران خود ظهور میکند، پاک سازیم و آنرا یک فلسفه بزرگ جهانی و نیاز عالم بشریت تلقی کنیم که او میآید تا عدل کلی را برقرار سازد و اهل حق را که لحظهای از مجاهده باز نایستادهاند، بر اهل باطل پیروز کند و به تعبیر شهید آیتالله مطهری انقلاب مهدی موعود (علیهالسلام) آخرین حلقه از حلقات مبارزه اهل حق و اهل باطل است که به پیروزی اهل حق منجر میشود. ثانیاً این رویداد بزرگ را از قبیل یک انفجار ندانیم که جامعه بشری در اثر ظلم و بیداد فراوان به حد انفجار میرسد پس هرچه ظلم بیشتر باشد، بهتر است و ما را زودتر به عدل کلی میرساند بلکه آنرا از قبیل رسیدن یک میوه بر روی درخت بدانیم که هرگاه عقل بشر تکامل یافت و بشریت صلاحیت این رویداد بزرگ جهانی را پیدا کرد، مصلح کل ظهور میکند و آنگاه خشم و شهوت که بر جهان امروز حاکم است جای خود را به عقل میدهد و طبیعت مواهب و منابع خود را بر انسان عرضه میدارد و جهان هستی بخاطر رهبری انسان کامل بر جامعه بشری با انسان همراهی میکند، عدل کلی برقرار و جنگ و نزاع جای خود را به صلح و مسالمت میدهد.
در گذشته گاهی مسأله انتظار بصورت منفی و مخدر و سکونآور تصویر میشد که باید منتظر ماند تا آقا امام زمان ظهور کنند و امور را اصلاح نمایند. امروز انحراف دیگری به شکل ادعای ملاقات با امام زمان و غیره پدید آمده است، غافل از آنکه امام زمان از ما فکر مستقیم و عمل صالح و زمینهسازی ظهور او را میخواهد نه پرداختن به این امور.
باری از دولت نهم به دلیل اتخاذ مواضع درست و قاطع در مسأله انرژی هستهای تشکر میکنم و امیدوارم با استقامت و تدبیر دولت و ملت پیروزی نهایی را شاهد باشیم.
ملت بزرگ ایران خود بهتر میدانند که چنین نیست که اگر ما مسأله انرژی هستهای را رها کنیم، دنیای غرب راه مسالمت را در پیش خواهد گرفت، بلکه آنچنان که قرآن کریم فرموده است تا زمانیکه دین خود را رها نکنیم، آنها راضی نخواهند شد.
اکنون آمریکا سخن از تحمیل فرهنگ خود بر دنیای اسلام میراند. بیجهت نیست که پس از اشغال افغانستان و عراق اولین کاری که کردند، تغییر کتابهای درسی آنها و حذف آیات جهاد و مبارزه با کفار از آنها بود و در ایران نیز در درجه اول بر آنند که فرهنگ غربی با ابزارهایی از قبیل ماهوارهها و فیلمهای خانمان برانداز و دسترسی آسان نوجوانان و جوانان به مواد مخدر جایگزین فرهنگی اسلامی نمایند و متأسفانه دولت ما توجه لازم را به مسایل فرهنگی ندارد و به این بهانه که باید با ریشهها مبارزه کرد از نظارت جدی بر مسایل فرهنگی پرهیز دارد و حتی همکاری لازم را با طرح ارتقاء امنیت اخلاقی جامعه اعمال نمیکند درنتیجه این طرح بصورت یک طرح تشریفاتی درآمده و بنظر میرسد بیشتر برای ساکتکردن اقشار متدین جامعه است که بله ما در حال انجام اقداماتی هستیم در حالیکه به اتفاق فقها آن بخش از امر به معروف و نهی از منکر که مستلزم اعمال قانون باشد به عهده دولت اسلامی است.
از دولت نهم بخاطر اعمال سیاست خارجی فعال و مطرحکردن پیام انقلاب اسلامی در جهان و بطور کلی بازگشت به اهداف اولیه انقلاب اسلامی تشکر میکنم.
امروز در کشورهای جهان سوم بویژه کشورهای اسلامی نور امیدی به آینده سعادتمند و احساس شخصیت اسلامی پدید آمده است.
در سفری که اخیراً به پاکستان داشتم، این احساس را در شیعه و سنی به روشنی دریافتم. در کشورهای عربی که همواره میکوشند به دلیل تعصب نژادی مردم خود را از ایران و ایرانی دور سازند و ایرانی را بیگانه با اسلام معرفی کنند، علاقه مردم آنها به انقلاب اسلامی و رهبران و مسؤولان ایرانی به طور چشمگیر افزایش یافته است و این چیزی است برخلاف خواست آمریکا و اسرائیل.
همین نفوذ ایران در دل ملل مسلمان تاکنون مانع حمله آنها به ایران شده است و نشان میدهد که دولت نهم راه درستی را در سیاست خارجی انتخاب کرده است.
مایه تأسف است که یکی از معاونان رئیسجمهور اخیراً مطالبی را بر زبان راند که عواطف همه علاقمندان به انقلاب اسلامی را جریحهدار ساخت. وی اعلام دوستی ملت ایران به مردم اشغالگر اسرائیل کرد و گفت ملت آمریکا بهترین ملتهای دنیا هستند و از این بالاترین گفت زمان آنکه یک دین بر دنیا حاکم شود، سپری شده است. از رئیسجمهور محترم میخواهیم که باتوجه به این اظهارات و اظهارات و رفتارهای تعجببرانگیز قبلی مسؤول مذکور تصمیم مقتضی را درباره وی اتخاذ نماید.
مطلب دیگر اینکه در حالیکه آمریکا بدنبال راه نفوذ به درون ایران برای هماهنگی برنامههای براندازی جمهوری اسلامی است، تعجب است که رئیسجمهور محترم از پیشنهاد گشایش دفتر حفظ منافع آمریکا در تهران استقبال میکند و وزیر امور خارجه نیز میگوید این یک گام مثبت است. بدیهی است که مجلس شورای اسلامی نسبت به این موضوع بیتفاوت نخواهد بود. اتفاقاً خطر دوستی با آمریکا در دولت نهم از دولت قبلی بیشتر است، زیرا دولت قبلی موسوم به اصلاحات چون متهم به غربگرایی بود، هیچگاه جرأت چنین اقداماتی را نداشت ولی دولت نهم تحت لوای اصولگرایی و انقلابیگری ابائی از اینگونه کارها ندارد، همانطور که در مسایل فرهنگی کارهایی کرده است که دولت گذشته به دلیل متهمبودن به غربگرایی جرأت انجام آنها را نداشت.
اما در باب طرح تحول اقتصادی، دولت را از اقدام عجولانه و بدون کسب نظر موافق مجلس برحذر میدارم. این یک اصل مسلم اقتصادی است که پرداخت نقدی یارانهها که موجب افزایش نقدینگی در جامعه میشود، تورمزاست. باید همه جوانب این طرح به دقت دیده شود و اجرای آن منوط به تصمیم نظام باشد. از کمیسیون ویژه مجلس میخواهیم که نظر خود را به مجلس اعلام نماید.
اما در خصوص قوه قضاییه، اولاً از اقدام ریاست محترم مجلس شورای اسلامی در به جریان انداختن گزارش تحقیق و تفحص مجلس هفتم از قوه قضاییه تشکر میکنم و امیدوارم که احکام دادگاه صالحه به اطلاع نمایندگان محترم و ملت شریف ایران برسد.
همچنین زمزمههایی که این روزها برای تبدیل قانون مجازات اسلامی به گوش میرسد که بهانههای واهی در صدد حذف برخی احکام مسلم اسلامی مانند رجم یا تعدد زوجات هستند، مایه نگرانی است. این روشنفکریها و غربزدگیها که در انقلاب مشروطه نیز در اثر خودباختگی نسبت به غرب پدیدار شد و آن انقلاب (را به انحراف)کشانید، کیان انقلاب اسلامی را تهدید میکند.
درباره مسایل خارجی؛ ملت عراق و دولت عراق را از امضای توافقتنامهای که موجب اسارت آنها خواهد بود، برحذر میدارم. اگرچه آمریکاییها برخی از مواد این توافقنامه را تعدیل کردهاند، ولی هنوز این توافقنامه اسارتبار است و از جمله برای اتباع آمریکایی حق کاپیتولاسیون قائل است.
شیعیان عراق که در باز کردن پای اشغالگران به منطقه نقش اساسی داشتند، در اخراج آنها از منطقه و زیر بار ذلت نرفتن وظیفه مضاعف دارند. علمای نجف امروز در موقعیت خطیری قرار گرفتهاند و خوب است به اطراف خود اقتداء کنند که انگلیسیها را با اعلام جهاد اخراج کردند و زیر سلطه آنها نرفتند. اینکه صرفاً بگوییم صلح چیز خوبی است، کار پاپهای مسیحی است نه علماء و مراجع اسلامی.
اما درباره مسائل تهران از مسؤولان احداث مصلی سؤال میکنم چرا این مکان به بهرهبرداری درست نمیرسد؟ چرا باید هر هفته مردم اطراف دانشگاه تهران به خاطر نماز جمعه در اذیت باشند و نمازگزاران نیز برای پارک خودرو و غیره در اذیت باشند؟ چرا طرحتان را آنقدر بزرگ گرفتهاید که از عهده آن برنیایید؟
پیشنهاد میکنم مجلس محترم اقدام به تحقیق و تفحص از طرح مصلی نماید.
از مسؤولان مترو میخواهم که به مسائل فرهنگی توجه بیشتر داشته باشند. چه لزومی دارد که در
هر غرفه از ایستگاههای مترو یک دختر و پسر جوان با هم حضور داشته باشند. آیا اینها غربزدگی و انحراف از اسلام نیست؟
مسأله دیگر لزوم گشایش خیابان پدیدار جنوبی است که در حدود 500 متر آن در محل بنیاد مستضعفان قرار گرفته و سالهاست که افتتاح آن به خاطر همین مطلب به تأخیر افتاده. در حالی که گشایش آن تأثیر زیادی در روان شدن خیابان آفریقا و میدان ونک دارد. چرا مسؤولان این مقدار نسبت به حق عموم مردم بیتفاوت هستند؟
مسأله دیگر تابلوهای اماکن مختلف با اسامی و حروف لاتین است که در حال افزایش است. چرا وزارت ارشاد و نیروی انتظامی اقدامی نمیکنند؟
مسأله دیگر تاکسیهای تهران است که شاید 20 نوع تاکسی داریم؛ نارنجی، سبز، زرد، نوار قرمز، نوار آبی و مدلهای مختلف خودرو. هیچ جای دنیا حتی کشورهای همجوار ما اینگونه نیست.