ایوب پاپری مقدم فرد در گفت وگو با نشریه صدای بوشهر گفت: در کشاورزی و تولید با صدمات جبرانناپذیری مواجه شدهایم که تأثیرات آنرا در فصل برداشت محصول خواهیم دید. در بخش صنعت هم همینطور؛ در بازدیدی که از یکی از واحدهای صنعتی داشتهام شاهد بودم صنعتگری که تا دوماه پیش هشتاد میلیون تومان باید هزینه سوخت مازوت پرداخت میکرد امروز این مبلغ به یک میلیارد و دویست میلیون تومان رسیده است.
وی افزود: بنایراین قطعا مازوتی که باید با قیمت بالا خریداری شود بر روی قیمت تمام شده محصول تأثیر میگذارد که به مرور باید این اجازه به تولیدکنندهها داده شود که آنها نیز قیمتهای خود را افزایش دهند. تأثیر افزایش قیمت سوخت در قیمت مسکن و ساختوساز نیز خودش را نشان خواهد داد.
پاپری مقدم ادامه داد: برای سرپا ماندن تولید و صنعت در کشور باید تفکیکی در فعالیتهای اقتصادی صورت گرفته و تولید و صنایعی که استقلال کشور بر آنها استوار است یارانه را از آنها دریغ نکنیم، در غیر این صورت صدمات جبرانناپذیری را متحمل خواهیم شد.
به گفته وی، از طرفی برخی خانوادهها قبضهایی را نزد من آوردهاند و اذعان داشتهاند که قادر به پرداخت آن نیستند که در این خصوص نیز علیرغم قیمتهایی که اعلام شده است باید با توجه به مقتضیات مناطق مختلف کشور و سرمای هوا در برخی مناطق مقداری از عوارض سوخت را همچنان دولت قبول کرده تا پرداخت کند تا مردم چنین فشاری را متحمل نشوند.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: باید حمایتها به خصوص در بخش کشاورزی و حملونقل ادامه پیدا کند و یکباره قطع کردن حمایتهای دولت باعث شده مردم دچار سردرگمی شوند. سهمیه 60 لیتر در ماه بسیار کم است و پاسخگوی نیاز مردم نیست چون هزینه حملونقل بالاست و کارمندانی که نمیتوانند از حمل و نقل عمومی استفاده کرده و باید از ماشین شخصی برای رفت و آمد بر سرکار استفاده کنند متحمل فشار میشوند که برای آنها نیز باید با افزایش حقوق جبران این بخش صورت بگیرد.