"عیسی جعفری" در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، از افتتاح گاوداری با دو هزار رأس گاو در اوایل سال آتی در شهرستان کبودر آهنگ خبر داد و تصریح کرد: این طرح در استان همدان بی نظیر است.
نماینده مردم کبودر آهنگ در مجلس، با بیان این که به راه افتادن این گاوداری اشتغال زایی بالایی را به همراه دارد، گفت: رونق صنایع تبدیلی و همچنین بالا رفتن انگیزه کشاورزان برای تولید علوفه مورد نیاز این گاوداری از دیگر آثار مثبت افتتاح این گاوداری است.
جعفری با تأکید بر اینکه 90 درصد از کار راه اندازی این گاوداری به اتمام رسیده است، افزود: کار ساخت آن به پایان رسیده است و تنها عملیات بانکی و خرید گاو آن باقی مانده است و این گاوداری حداکثر تا تابستان سال آتی به بهره برداری می رسد.
اجرای پایلوت توسعه کشاورزی صنعتی در دشت کبودرآهنگ
جعفری، از انتخاب دشت کبودر آهنگ به عنوان پایلوت در سطح کشور برای تبدیل کشاورزی سنتی به کشاورزی صنعتی در سال آتی خبر داد.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، آسفالت کردن راه روستاهایی که بالای پنجاه خانوار جمعیت دارند را یکی از دستور کارهای مسئولان شهرستان کبودر آهنگ تا دهه فجر سال آینده خواند.