به گزارش خانه ملت، در ابتدای این دیدار "علاءالدین بروجردی"، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به اینکه اعتراضات و قیامهای گسترده مردمی در مصر و دیگر کشورهای منطقه محصول سالهای متمادی تحقیر ملی، دینی و اعتقادی، مردمی است که آرمان های اسلامی از همه وجودشان زبانه می کشد، گفت: ما امروز شاهد قیام های مردمی علیه حکومت های دست نشانده آمریکا، هستیم.
پس از آن "میرشفیق" در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه آمریکا دیگر توان کنترل اوضاع در منطقه و جهان را از دست داده است، گفت: جنبش گسترده مردمی اسلامی مصر و دیگر کشورهای منطقه ناشی از تراکم خشم و تحقیر سال های متمادی است که آمریکا و رژیم صهیونیستی را با چالش و سردرگمی مواجه ساخته است.
این نویسنده و پژوهشگر برجسته فلسطین در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: ما امروز شاهد هستیم که مقاومت حزبالله لبنان به پیروزی میرسد و رژیم صهیونیستی را با شکست مواجه می سازد و همینطور این رژیم اشغالگر با مقاومت دلیرانه مردم و نیروهای انقلابی نوار غزه روبرو می شود و اکنون نیز قیام های مردمی مصر و دیگر کشورهای منطقه علیه حکام سرسپرده آمریکا و اسرائیل نشان میدهد که موازنه قدرت در منطقه به نفع نیروهای مقاومت و مردم منطقه و به ضرر آمریکا و رژیم صهیونیستی در حال شکل گیری است.