حسین نجابت در گفتوگو با ایسنا، اصولگرایان را یک طیف و جبهه دانست و اظهار کرد: اصولگرایان یک حزب یا یک گروه نیستند؛ چراکه اصولی را قبول دارند که مورد توافق همه اعضاست در عین حال سلایق مختلف در مسائل عملی اختلافاتی را نمایان میکند.
وی با بیان اینکه «اصولگرایان باید با در نظر گرفتن اصول مشترک اختلاف سلایق را در حیطه کاری حل و فصل کنند» افزود: اصولگرایان جبهه و جمعیتی هستند که در طول چهار سال گذشته عمده قوای کشور را در دست داشتهاند.
وی ادامه داد: در طول مدت در عمل اختلاف سلایقی بروز کرده که اگر بزرگان این جناح در گروههای مختلف پختگی سیاسی لازم را از خود نشان دهند و شرح صدر لازم را داشته باشند، موجب میشود تا اهداف مورد وفاق حفظ شود و مسائل حاشیهای خللی به آن وارد نکند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات صورت گرفته از پایان نیمه دوم سال گذشته در جلساتی که اصولگرایان با رییس جمهور داشتند، گفت: در کنار این کار، جامعتین مباحثی را داشتند که در نتیجه آن منشوری برای اصولگرایان صادر کردند و قرار بر آن شد تا آن منشور مبنای وحدت اصولگرایان باشد.
وی ادامه داد: در ابتدا به نظر میرسید که در راستای وحدت اصولگرایان دو کار موازی در حال شکل گرفتن است اما جامعتین اعلام کردند که 3 فرد انتخاب شده را قبول دارند و امیدوارند تا کار به خوبی طراحی شود تا گروههای اصولگرایی بتوانند به راحتی در آن چارچوب فعالیت جدیشان را شروع کنند.
وی با بیان اینکه «ضرورت شکلگیری اتحاد و ائتلاف برای همه روشن است» اظهار کرد: به هر حال اصولی طراحی میشود که بر آن مبنا فعالیت شود و امید است که با وحدت کامل بتوانیم اختلافات را حل کنیم.
نجابت همچنین با بیان اینکه «هنوز مدل کامل اجرایی مبتنی بر اعتقادات و رویکرد نظام طراحی نشده است» خاطرنشان کرد: چون هنوز نتوانستهایم الگوی ایرانی اسلامی را به طور کامل طراحی کنیم، مجبوریم الگوهای دیگران را به کار بگیریم که در انتخاب این الگوها گزینشی و سلیقگی عمل و دغدغههای متفاوتی برجسته میشود.
وی «شروع شدن فعالیتهای زودهنگام انتخاباتی را از نقاط ضعف اجتماعی جامعه» دانست و گفت: این اشتباه است که در سال آخر فعالیت در مجلس وظایف خود را فراموش کنیم و خیلی زود به امر انتخابات بپردازیم. منطقی این است که فعالیتهای انتخاباتی را از اواخر تابستان شروع کنیم تا مسائل در اواخر سال مطرح و نحوه رسیدگی به آنها روشن شود.
وی با انتقاد از آنچه «برگزاری جلسات بیحد و حصر انتخاباتی قبل از شروع زمان قانونی شروع فعالیتهای انتخاباتی» خواند، گفت: هر جناح و هرگروه دستهای که این کار را انجام دهد، منافع ملی را در نظر نگرفته و باید تجدید نظر کند.