"نصرالله ترابی قهفرحی" در گفتوگو با خبرنگارخانه ملت (www.icana.ir)، ادامه داد: باید تنها به قانون استناد کرد، در مورد ساعت کار اداری کارمندان نیز قانون خدمات مدیریت کشوری وجود دارد، نمیشود که هرکسی برداشت خود را از قانون داشته باشد و هرطور که علاقه دارد آن را اجرا کند.
نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: استناد موقت به برخی قوانین اشکال ایجاد نمیکند و در برخی موارد ضرورت دارد، اما تصمیم کنونی دولت برای کاهش "ساعت کاری دستگاههای اجرایی در کلانشهر تهران تحت عنوان قانون مبارزه با فضای آلوده" در حال حاضر خلاف قانون است.
وی ادامه داد: در ماده هفتم این قانون به شورای ترافیک و محیط زیست این اختیار داده شده است که در مواقع تشدید آلودگی، تصمیمات لازم را اتخاذ کنند، این در شرایطی است که هوای تهران در طول سال همیشه آلوده باشد در حالی که اینگونه نیست، من از استاندار تهران سوال میکنم آیا هوای تهران همیشه آلوده است که دولت به قانون مبارزه با فضای آلوده استناد میکند؟ اگر به این قانون استناد کردهاند پس باید در خوزستان، مشهد و اصفهان نیز این قانون اجرا شود چراکه این در این شهرها نیز آلودگی هوا وجود دارد.
وی در پایان تاکید کرد: گفتههای "لطفالله فروزنده"، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی تنها به نوعی پاسخ دادن و برای فرار از قانون بوده، چرا که قانون چیز دیگری را میگوید و قوانینی که دولت به آن استناد میکند قوانین مقطعی است و نباید مبنای کار همیشگی قرار گیرد.
هفته گذشته سازمان بازرسی کل کشور خواستار بازگرداندن ساعات کار کارکنان دولت به وضعیت قبل از آلودگی هوا شد. "مصطفی پورمحمدی" رئیس این سازمان اعلام کرده بود که از دیوان عدالت اداری خواسته است مصوبه دولت برای تغییر ساعت کار ادارات دولتی را لغو کند. این درحالی است "لطف الله فروزنده"، معاون توسعه مدیریت وسرمایه انسانی رئیسجمهور گفته است: کاهش ساعات کار در تهران باید در دیوان عدالت اداری بررسی شود اما از نظر ما تخلف نیست. لطف الله فروزنده افزود: دولت بر اساس قانون مبارزه با فضای آلوده در شورای ترافیک و محیط زیست در موارد به خطر افتادن سلامت مردم تصمیم اتخاذ می کند.