به گزارش خانه ملت (www.icana.ir) به نقل از روزنامه الخلیج چاپ ابوظبی، "خالد سلطان" اظهار داشت: پارلمان باید در تشکیل کابینه و انتخاب نخست وزیر مشارکت کند. این امر به ثبات سیاسی و نیز انتخاب افراد شایسته به عنوان اعضای کابینه کمک بسیاری میکند.
وی افزود: شرایط کنونی زمان مناسبی برای اصلاح قانون اساسی است البته هر طرحی در این مورد باید غیر از موافقت پارلمان، موافقت مردم را جلب کند.
"ضیف الله بورمیه" دیگر نماینده پارلمان کویت در این باره گفت: عملکرد نامناسب کابینه نمایندگان را بر آن داشت تا دیگر در آن مشارکتی نداشته باشند. زمانی که پارلمان، قانونی مبنی برلزوم مشارکت حداقل یک نماینده در کابینه را تصویب کرد هدفی جز افزایش حضور مردمی و تشکیل کابینه ای از دیدگاه های سیاسی مختلف نداشت اما در چند سال اخیر کابینه ها به گونه ای عمل کردند که حتی یک نماینده هم تمایل به مشارکت در آنها ندارد.
لازم به ذکر است کابینه کویت چندی پیش به دنبال اعلام وصول استیضاح چند وزیر استعفا داد.
در کویت نخست وزیر از سوی امیر تعیین می شود و پارلمان نقشی در آن ندارد.