حجتالاسلام حسین ابراهیمی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در جمع فرماندهان و مسوولان نیروی انتظامی و تاکید ایشان بر حفظ آرامش و القای نبود دو دستگی در کشور، گفت: مطمئنا اگر مردم در فردای قیامت به یک گناه مواخذه شوند، مسئولان به چندین گناه مواخذه میشوند، چرا که ایجاد اختلاف از ناحیه مسوولی در جامعه بسیار اثرگذارتر است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه مردم تاکنون برای این انقلاب هیچ چیزی کم نگذاشتهاند و برای حفظ نظام هر کاری انجام دادهاند، گفت: از ناحیه مردم ایران، جز خیر و خوبی چیزی به نظام و انقلاب نرسیده است که نمونه آن را میتوان در حضورشان در جبهه، مقابله با جنگ، تحریم و فتنهها به وضوح مشاهده کرد.
ابراهیمی ادامه داد: در این شرایط مسوولین باید برای خدا و حفظ وحدت مردم، حتی اختلافات سطحی را کنار گذاشته و نگذارند مردم، ناراحت و نگران شوند؛چون اختلافات بین مسوولین اثر بسیار سوئی در جامعه میگذارد.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: طبق آیاتی از قرآن کریم" اختلاف و بگو و مگو و نزاع نکنید، اگر این کار را کردید، سنت الهی است که سستی در شما به وجود میآید و دومین بلا آن است که قوت، نیرو، عزت و حیثیتتان به باد فنا داده میشود." با توجه به این فرموده قرآن و تاکید مقام معظم رهبری، باید از اختلاف دوری کرد.
این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به بخش دیگری از بیانات رهبر معظم انقلاب در مورد مسؤولیت سنگین رسانهها، مطبوعات، گروهها و افراد تاثیرگذار برای حفظ آرامش روانی مردم، اظهار کرد: با توجه به ضرورت وجود آرامش در جامعه برای خدمترسانی، رسانهها باید از بیان مسائل اختلافانگیز که منجر به ایجاد تشنج، تفرق و اختلاف در جامعه میشود، جلوگیری کنند؛ چرا که با متشنج شدن جامعه، سوءظن، بدبینی، بدگمانی، تهمت، دروغ و افتراء به وجود میآید، افراد یکدیگر را مورد هجمه و حمله قرار میدهند و در نتیجه اختلافات موجب سستی، رخوت و کمکاری میشود.
وی افزود: در شرایط کنونی دشمنان تصمیمات مختلفی بر علیه نظام میگیرند که مطمئنا در صورت نبود وحدت و یکپارچگی در بین مردم، تاکنون انقلاب را از بین برده بودند و نظامی باقی نمانده بود. به همین دلیل است که مقام معظم رهبری به عنوان محور وحدت، بر ایجاد یکپارچگی و وحدت در جامعه تاکید دارند.
نماینده مردم بیرجند در مجلس وحدت را یکی از عوامل موفقیت هر ملت و اختلاف را یکی از عوامل سقوط هر ملت عنوان و اظهار کرد: بر اساس یک مثل قدیمی انگلیسی، " اختلاف بینداز و حکومت کن"؛ این بدان معناست که با به وجود آمدن اختلاف در جامعه، دیگر کسی به مقابله با دشمن نمیپردازد و آنگاه دشمن آزادانه هر کاری میخواهد انجام میدهد.
این عضو مجمع نمایندگان روحانی مجلس ادامه داد:از سوی دیگرطبق بیانات حضرت علی (ع) " مردم از حکام و مسوولان بیشتر رنگ میگیرند تا رنگی که از پدر و مادرشان". بر اساس این فرمایش، هر حرف و گفتهای نباید به رسانهها کشیده شود، چون در بین مردمی که با چنین وحدت و انسجامی انقلابشان را حفظ کردهاند، سستی، رخوت، یاس و ناامیدی به وجود میآید.
ابراهیمی با طرح این پرسش که چرا باید همه مسائل در کوچه، خیابان و رسانهها مطرح شود که نتیجهای جز نگرانی مردم ندارد، گفت: تاکید رهبر معظم انقلاب بر وحدت آن است که همانطور که وحدت اثر مثبت دارد، اختلاف اثری سوء را در جامعه خواهد گذاشت.
وی در پایان گفت: در صورت به وجود آمدن اختلافی، میتوان آن را در جاهای مختلف حل کرد و لزومی ندارد که همه چیز در رسانهها و جامعه مطرح شود؛مردم برای خدمت ، نیاز به آرامش دارند. اگر ببینند که مسوولان در سطوح عالی کشور با یکدیگر نمیسازند، دیگر برایشان دعوت به وحدت معنا ندارد.