"سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی" در گفتوگو با خراسان رضوی، تصریح کرد: جای سوال از وقوع این ماجرا برای من بسیار است زیرا به عنوان یک پزشک جراح و یک نماینده مجلس عضو در کمیسیون بهداشت و درمان بر این مسئله آگاهم که منابع یارانهای مختلفی در اختیار وزارت رفاه و تامین اجتماعی و همینطور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار میگیرد و این علاوه بر خدمات بیمهها، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی، بنیاد بیماریهای خاص، بنیادهای خیریه و نظایر آن است.
نماینده مردم مشهد وکلات در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بنابراین چنین وضعی به معنای آن است که بالاخره کسی به سبب مخاطرات مالی در بیمارستان دولتی معطل درمان نخواهد ماند. ما حتی بیمهای تحت عنوان «بیمه بستری تخت» داریم که مصدومان و بیماران را روی تخت پذیرش میکنیم و 75 درصد آن را تامین میکنیم و 25 درصد مابقی را هم اگر خود بیمار نتواند بپردازد بخش مددکاری بیمارستان فعال است.
وی همچنین افزود: کمیته امداد نیز در این زمینه بودجه و اعتبار دارد و بیمارستانهای دولتی در این زمینه توجیهاند. این برای من عجیب است که چنین اتفاقی منتسب به بیمارستان امام خمینی(ره) باشد و اگر واقعا چنین بوده باشد باید مرتکبان و مسئولان بیمارستان یاد شده مجازات شوند.
این نماینده مجلس اظهار کرد: اما اول باید صحت و سقم ماجرا و اصل و ماهیت خبر بررسی شود. باز هم تاکید میکنم که تا اصل خبر بررسی نشود نمیتوان درباره آن قضاوت کاملی کرد گو اینکه موضعگیری وزارت بهداشت و تشکیل کمیته بررسی، علاوه بر تایید خبر، کمک بزرگی در راستای روشن شدن آن خواهد بود.
قاضیزاده هاشمی در پایان تاکید کرد: ما نمایندگان مجلس و بهویژه اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز به دقت این قضیه را پیگیر خواهیم بود زیرا همانطور که گفتم تامین سلامت و درمان مردم وظیفهای حاکمیتی است و اصلا مقبول نیست که یک شهروند ایرانی به سبب هزینههای درمان از درمان باز بماند، اینکه کسی بخواهد در بیمارستان خصوصی چند صد برابر تعرفههای درمانی پرداخت کند و خدمات ویژهای بگیرد، جداست ولی هیچکس در بیمارستانهای دولتی نباید از درمان باز بماند.