محمدرضا باهنر نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی با تبریک اعیاد ماه شعبان گفت: دفاع از ایثار و ایثارگری جزو وظایف غیر قابل گذشت مسئولین نظام جمهوری اسلامی است، چرا که امیدواریم نظام جمهوری اسلامی که برپایه ایثار مخلصانه ملت ایران بوجود آمده و استمرار پیدا میکند ،به دست صاحب اصلی آن امام عصر «عج» برسد.
وی با اشاره به گذشت 30 سال از عمر انقلاب گفت: موقعیت اسلام به طور اعم و امت اسلام به طور اخص متحول گردیده است به طوری که جمهوری اسلامی تبدیل به خار چشمی برای مستکبرین گردیده است و ما اینها را از آزادگان، جانبازان و ایثارگران داریم و با تلاشهای دولت نهم فضایی ایثارگری را در جای جای کشور شاهد هستیم.
نایب رئیس مجلس در ادامه سخنان خود گفت: در نبرد حزب الله اگر چه آمریکاییها حضور فیزیکی نداشتند اما در واقع جدالی بود بین ایدئولوژی لیبرال دموکرات آمریکایی و اسلام ناب محمدی که این جدال با مرکزیت و ام القراء ایران اسلامی به پیروزی رسید.
وی در ادامه تلاش برای جبران فداکاریهای ایثارگران را راهی برای شکرگذاری خداوند دانست و با اشاره به مشکلات در پیش رو برای تصویب لایحه خدمات جامع ایثارگران ابراز امیدواری کرد تا قبل از پایان سالجاری این لایحه مصوب گردد.