کریمیفیروزجایی که علاوه برعضویت در فراکسیون انقلاب اسلامی و کمیسیون آموزش و تحقیقات، نمایندگی مردم بابل را در مجلس شورای اسلامی برعهده دارد، با حضور در خبرگزاری "خانه ملت"(www.icana.ir) ضمن آشنایی با نحوه فعالیت این خبرگزاری در گفت وگوی تفصیلی با خبرنگاران ما به پرسشهای آنان درباره مسائل مختلف پاسخ گفت، متن این گفتوگوبه شرح ذیل است:
کلیت مجلس، موظف است که بر دولت نظارت کند
اتفاقهایی که چند روز اخیر مجلس به نحوی با آن روبه رو شد، نشان داد که تلاش برای عدم حضور و نفوذ افراد وابسته به جریان انحرافی در وزارتخانهها و سمتهای مهم کشوری یکی از دغدغههای اصلی نمایندگان مجلس است، با توجه به این نکات آیا فراکسیون اصولگرایان، برای آنکه مانع حضور این جریان در نهادهای حکومتی شود، برنامه خاصی در پیش گرفته است؟
مجلس علاوه بر قانونگذاری مسئولیت دیگری را برعهده دارد که متأسفانه در دورههای گذشته مجلس، نسبت به این موضوع کمتوجهی شده است، اما در مجلس هشتم به دلیل در نظر گرفتن ساز و کار مناسب در جهت جامع عمل پوشاندن به اهداف نظارتی مجلس، گامهای شایستهای برداشته شده است. مجلس باید بر قوه مجریه نظارت داشته باشد، بنابراین این وظیفه تنها برعهده فراکسیون اصولگرایان نیست؛ بلکه کلیت مجلس، موظف است که بر دولت نظارت کند، تا هرجایی که احساس شد دولت مسیر خطایی را در پیش گرفته، مجلس با تذکر شایسته، آن مسیر اشتباه را اصلاح کند.
دراین میان وظیفه فراکسیون اصولگرایان را چه میدانید؟
در موضوعهای اخیر فراکسیون اصولگرایان به دلیل تعلق خاطری که به این دولت دارد، تلاشهای مثمرثمری را عملی کرده است؛ این دولت با تکیه بر همدلی و هم فکری میان خانواده بزرگ اصولگرایی کشور توانست کشور را چندین پله ارتقاء ببخشد. این خللی که در چند ماه اخیر تحت عنوان جریان انحرافی رخ داد، وظیفه ما را سنگینتر کرد، یعنی ما علاوه بر وظیفه نظارتی که در مجلس عهدهدار آن هستیم، باید به عنوان عضو جریان اصولگرایی به منظور حفظ این مجموعه، فعالیتهای مثمرثمری را اجرایی تا بتوانیم در مسیر خدمت و خدمتگذاری حرکت کنیم. در گذشته ما مواردی از این اتفاق که در حال حاضر در حوزه جریان انحرافی رخ میدهد، بسیار رخ داده بود؛ اما همین میزان اندکی که در حال حاضر شاهد آن هستیم شایسته دولت نیست. شاید در حال حاضر نتوانیم این نکته را ثابت کنیم؛ اما در آینده نزدیک، افکار عمومی ما متوجه خواهند شد که عقبه فکری و سیاسی این جریان با انحرافهای قبلی یکی است.
منشاء یکسان جریان انحرافی و مافیای قدرت و ثروت
من در استان مازندران، این افراد را میشناسم و در جلسه خصوصی با رئیس جمهور هم این نکات را یادآور شدم که دقیقا این افرادی که با دفتر رئیسجمهورارتباط خاصی دارند، همان مافیای قدرت و ثروتی هستند که مازندران سالها بر زمینهای ساحلی، منابع طبیعی و کارخانههای بزرگ استان مازندران دست اندازی کرده بودند، یعنی میخواهم بگویم که عقبه جریان مشایی، جاسبی و... یک جا است و در دو سال آینده ما شاهد وجود دو جریان در کشور خواهیم بود، یک جریان محکم و قوی با نام اصولگرایی با محوریت روحانیت و ولایت است و جریان دیگری که تمام این جریانهای انحرافی را دور هم جمع خواهد کرد.
مجلس آینده در اختیار اصولگرایان است
ما باید تلاش کنیم تا در انتخابات مجلس نهم و ریاست جمهوری با وحدت اصولگرایان به نتایج شایستهای دست یابیم، بنابراین مسیر انحرافی در کنار باقی منحرفان که زاویه با نظام و روحانیت دارند، بدون شک جایشان در زباله دان تاریخ است و افکار عمومی برای آنها ارزشی قائل نخواهند شد. در داخل خانواده اصولگرایی نظرهای مختلفی وجود دارد و نباید توقع داشت که تمام افراد به یک شیوه فکر کنند؛ وجود یک مقدار اختلاف سلیقه لازمه یک جریان بالنده است و اما خوشبختانه ما در اصول اصلی که نظام، اسلام، انقلاب و رهبری مشترک هستیم، از نظر من اصلاح طلبان در انتخابات آینده مجلس هیچ اقبالی نخواهند داشت و مجلس آینده در اختیار اصولگرایان است.
اصولگرایان حول محور روحانیت با مشکل مواجه نخواهند شد
اصولگرایان برای انتخابات آینده مجلس به وحدت میرسند؟
بله، قطعا به وحدت خواهند رسید، هر چند برخی از عده ای در تلاش هستند تا با موضع گیری دروغین میان اصولگرایان شکاف ایجاد کنند، اما بدون شک به خواسته خود دست نخواهند نیافت، نکتهای که هوشیاری بیشتر اصولگرایان را میطلبد.من به عنوان عضو شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام باید بگویم که ما تدابیری را با محوریت جامعتین در نظر گرفته ایم، جامعه روحانیت و مدرسین قم که مورد اعتماد مردم هستند به عنوان سالمترین جریان سیاسی کشور شناخته میشوند و امید است که خانواده اصولگرایان، حول محور روحانیت در انتخابات آینده با مشکلی مواجه نشوند.
جبهه پیروان خط امام به جذب حداکثری و دفع حداقلی معتقد هستند، اما در مقابل ایثارگرایان از پالایش اصولگرایی و حامیان دولت از اصولگرایی ناب سخن میگویند، به نظر شما چگونه میتوان در رابطه با این سه نگاه به اجماع رسید؟
شاید به اجماع نرسیم، اما میتوانیم به راهکار مناسبی دست پیدا کنیم، اجماع به این معنا است که همه در یک لیست واحد در انتخابات شرکت کنند، اما میتوان این افکار را به هم نزدیک کرد مانند اتفاقی که در انتخابات مجلس هشتم، شاهد آن بودیم، سه بلوک شدند و با سازو کار مناسبی به آن 5+6 رسیدیم و انتخابات به خوبی انجام شد. برای انتخابات آینده هم امید است که با کمیته سه نفره و جلسه های منظمی که هر هفته با حضور"عسگراولادی" رئیس جبهه پیروان خط امام صورت میگیرد به نتایج مثبتی و راهکار مناسب برای وحدت حداکثری دست پیدا کنیم، در این رابطه تصمیمهایی گرفته شده است تا این کمیته سه نفره به هفت نفر و در آینده به 15 نفر تبدیل شوند، این 15 نفر مجموعهای از تمام طیفهای اصولگرایی خواهند بود و سلیقههای مختلف اصولگرایی در آن 15 نفری که قرار است انتخابات را در سطح کشور مدیریت کنند، خلاصه خواهد شد. ما باید تلاش کنیم تا احمدینژاد را از مسیر انحرافی جدا کنیم و زمینه اش فراهم میشود، رئیس جمهور نیز در رابطه با وزیر وزرش و جوانان، نسبت به خواست مجلس موضع گیری خوبی داشت، بر همین اساس میتوان امید داشت که رئیس جمهور به دامن خانواده اصولگرایی بازگردد.
باید احمدینژاد را از مسیرجریان انحرافی جدا کرد
یعنی فراکسیون اصولگرایان در تلاش است که احمدی نژاد را از جریان انحرافی جدا کند؟
هم فراکسیون و هم بنده به شخصه معتقدم که بتوانیم رئیس جمهور را از این جریان انحرافی جدا کنیم، اینها ناخالصی هایی هستند که به جریان دولت متصل شدند. این جریانهای انحرافی همه در یک مسیر حرکت میکنند؛ به عنوان مثال "محمدشریف ملکزاده" قبل از آنکه به عنوان معاون اموراداری و مالی وزیر امورخارجه معرفی شود یک حکمی از جاسبی به عنوان رئیس هیئت عالی انتظامی اعضای هیئت علمی گرفته بود، روندی که نشاندهنده همکاری این جریانهای انحرافی در پشت پرده است، اینها در تلاش هستند تا اصولگرایی را به زمین بزنند در این که این افراد خیرخواه رئیس جمهور نیستند، شکی نیست؛ اما باید این نکته را آرام آرام برای رئیس جمهور شفاف کنیم.
مشایی در مجلس فعلی و آتی جایگاهی ندارد
برخی در رابطه با ایجاد فراکسیون جدید در بدنه اصولگرایی سخن میگویند، فراکسیونی که در نتیجه جدایی برخی افراد از فراکسیون انقلاب ایجاد خواهد شد، نظر شما در این رابطه چیست؟
من معتقدم مشایی در مجلس فعلی و آتی هیچ جایگاهی ندارد، فراکسیون انقلاب و اصولگرایان با بیش از 150عضو در مجلس، با معیار ولایتمداری از احمدی نژاد حمایت میکردند زمانی که رهبری هم از دولت حمایت میکردند.
حمایت از احمدینژاد مشروط به ولایتمداری است
در حال حاضر که بخشی از دولت در برابر نظام و رهبری زاویه پیدا کردند، طبیعی است که حمایت ما هم از دولت و شخص احمدی نژاد مشروط به ولایتمداری خواهد بود.