علی کریمی فیروز جایی در گفتوگو با خبرنگار سرویس اجتماعی خبرگزاری خانه ملت با تاکید بر اینکه جلوگیری از بروز پدیده خشونت در کشور به سازوکارهای فرهنگی و تعلیم وتربیتی نیاز دارد، تصریح کرد: در آموزههای دینی ما بارها به صراحت بر ایجاد مهرومحبت تاکید شده و همچنین شالوده نظام تعلیمو تربیت ما در کشور نیزبرمبنای مهر، محبت وعاطفه است.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: باید شرایطی فراهم شود تا اقدامات آن عده اقلیتی که باعث نا امنی در کشور میشود، به حداقل برسد. طبیعی است که برای از بین بردن این حداقلها سازوکار قانونی نیاز داریم.
وی افزود: البته تنها با برخورد قضایی با افراد متخلف نمیتوان از بروز خشونت در جامعه جلوگیری کرد بلکه وقوع خشونت علتهایی دارد که باید به ریشه و عوامل آن را بررسی کرد و به سمت پیشگیری و شناسایی این عوامل قدم برداشت.
نماینده مردم در مجلس بیان کرد: پیشگری و شناسایی برخوردهای خشونتآمیز در جامعه ریشه در عوامل خانواگی، روحی و روانی دارد که باید با دقت زیاد به این مسال توجه کرد.
کریمی فیروزجایی در ادامه به برنامههای تلوزیونی اشاره کرد و بیان داشت: برنامههای صداوسیما و پخش سریالهای که هیچ نظارتی بر روی آنها نمیشود میتواند به افزایش خشونت در جامعه کمک کند در حالی که نوسیندگان و برنامهسازان صداوسیما میتوانند با الهام از داستانهای حماسهای و تاریخی کشورمان نقش بسزایی برای فرهنگسازی در زمینه مبارزه با خشونت داشته باشند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات ادامه داد: در عین حال نباید از نقش آموزش بخصوص آموزش در مقاطع پایههای تحصیلی که بسیار با اهمیت است، غافل شد. در عین حال باید کاهش و مبارزه با خشونت در نقطه مرکز ثقل فعالیتها در آموزش و پروش قرار گیرد./
پایان پیام