به گزارش گروه دریافت خبرخبرگزاری خانه ملت؛موسیالرضا ثروتی اظهار داشت: در مصوبه اول هیات دولت به استان هم ترازی سطح تشکیلات نیروی انسانی استان با استانهای مشابه تصویب شد.
وی به ایسنا بیان کرد: در این راستا هزار و 800 نیروی اداری باید جذب میشد تا استان به سطح استانهای دیگر برسد.
ثروتی با اشاره به اینکه در برخی موارد اختلاف نظر استانداران سبب ایجاد مشکل در این رابطه شده است، عنوان کرد: اینکه در کشور خواهان کاهش نیروی انسانی هستند سبب ایجاد تفکر عدم جذب نیرو در استان میشود.
وی ادامه داد: پیرو مذاکرات بسیار، وزیر جهادکشاورزی 50 مجوز برای جذب نیروی انسانی در استان ابلاغ کرد اما در نهایت مشخص شد که استاندار در این رابطه اقدام نمیکند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود:استان در ارتباط با مدیریتها نیز کمبود دارد که در حال حاضر برخی مدیریتهای استانداری فاقد مدیرهستند.
ثروتی ادامه داد:هر فردی دارای وظایف خاص خود میباشد و یک نفر نمیتواند کارهای افراد دیگر را انجام دهد.
نماینده بجنورد گفت:از استاندار تقاضای اختصاص تعدادی نیرو در تهران برای پیگیری امور شده است که هنوز این امر محقق نشده است.
ثروتی بیان کرد: به دلیل نبود نیروی پیگیر در استان در بسیاری از پروژهها به طور متوسط سه تا پنج سال از برنامه عقب هستیم.
عضو کمیسیون برنامه ادامه داد:در یک مقطع زمانی دولت مصوبه گازرسانی به 300 روستا را تصویب کرد این در حالیست که با گذشت پنج سال این شاخص در استان به حد مطلوب نرسیده است.
وی یادآور شد: هنگامی که تنها بخشی از امور انجام می شود افراد میگویند وضعیت خوب است که این تفکر سبب عقب ماندگی استان میشود.
ثروتی گفت:خراسان شمالی در بسیاری از شاخصها اعم از راه، آبرسانی، تعداد دانشجو، گازرسانی و وضعیت مدارس عقب است.