اکبر رنجبرزاده در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خانه ملت، با بیان اینکه بحث تغذیه و مواد غذایی همواره باید مورد توجه ویژه برنامهریزان و سیاستگذاران در حوزه سلامت قرار بگیرد، اظهار کرد: موضوع سلامت غذایی و تامین غذایی دو مقولهای است که هم دولت و هم وزارت بهداشت به عنوان متولی اصلی آنها هستند.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی، افزود: دولت و وزارت بهداشت موظف هستند که هم غذای سالم و بدون دغدغه در اختیار مردم قرار بگیرد و هم غذاهای متنوع، با کیفیت خاص.
رییس فراکسیون مبارزه با دخانیات مجلس، با تاکید بر لزوم استفاده از همه گروههای اصلی غذایی، تصریح کرد: دولت باید تمام مواد غذایی مورد نیاز را در اختیار شهروندان بگذارد، از سوی دیگر وزارت بهداشت و درمان میتواند با برنامهریز اساسی و اصولی برای آگاهی دادن به جامعه که به چه شکلی غذا را مصرف کنند، اقدام کند.
رنجبرزاده با بیان اینکه برخی هزینه میکنند؛ اما نمیدانند یا نمیتوانند که از چه گروههای مختلف غذایی باید مصرف کرد تا بدن بتواند به حیات و سلامت خود ادامه دهد، گفت: در مجموع این وظیفه وزارت بهداشت و درمان است که به جامعه برای چگونگی مصرف غذایی آگاهی دهند.
وی ادامه داد: کیفیت غذا و سلامت غذایی که وزارت بهداشت متاسفانه در حد انتظار ورود پیدا نکرده است یعنی وزارت بهداشت و درمان نمیداند که مثلا برای سیب زمینی به چه میزان کود شیمیایی آیا استاندارد است یا غیر استاندارد؟ یک حوزه کاری بسیار وسیع است.
به گفته نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، بسیاری از عواملی که سرطانزا است و ما امروز از کنارشان عبور کنیم ممکن است با آگاهیبخشی به تولیدکنندگان و مصرفکنندگان برطرف شود؛ اما از سوی دیگر همه این موارد را باید تحت کنترل و نظارت دقیق پژوهشگران حوزه سلامت قرار دهیم.
۲۴ اردیبهشت ماه برابر با ۱۶ اکتبر به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده است./
پایان پیام