به گزارش گروه دریافت خبرخبرگزاری خانه ملت؛عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات درمجلس شورای اسلامی با اعلام این مطلب افزود:شورای عالی انقلاب فرهنگی به پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش تغییر سیستم آموزشی از 5-3-4 (پنج سال ابتدایی، 3 سال راهنمایی و چهار سال دبیرستان) به 6-3-3- (6 سال ابتدایی، 3 سال راهنمایی و 3 سال دبیرستان) را مطرح کرده که انتقادات زیادی به آن وارد است.
محمد حسن دوگانی آغچغلو به ایلنا افزود:آموزش و پرورش نخست باید به این سوال اساسی پاسخ دهد که در دهه اخیر چقدر توانسته به اهداف مورد نظر امام، رهبری و مردم در حوزه آموزش نزدیک شود.
وی تصریح کرد:سیستم آموزشی باید پاسخگوی نیازهای تربیتی آموزش و مهارتی و فرهنگی در کشور باشد؛ باید دید برآیند آموزش و پرورش در سه دهه گذشته چنین بوده است یا خیر.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات در مجلس ادامه داد:نظام آموزشی کشور مثل سایر بخشهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی دارای اسناد بالا دستی سند چشم انداز توسعه، سند توسعه ملی و نقشه جامع علمی کشور است بنابراین تغییراتی که در سیستم آموزشی اعمال میشود باید هم راستا با اسناد مذکور باشد.
نواقص سیستم آموزشی گذشته بازیابی شود
نماینده مردم فسا درمجلس شورای اسلامی تاکید کرد:به نظر میرسد سیستم آموزشی کشور برای رسیدن به قدرت نخست منطقه در افق 1404 پیش از تحولات ساختاری نیازمند تحولات محتوایی است.
استاد دانشگاه کرمان گفت:باید عیوب سیستم 5-3-4 فعلی توسط استادان و کارشناسان آموزشی بررسی شود سپس تغییرات جدید در صدد رفع آن باشد.
دوگانی آغچغلو خاطرنشان کرد:اینکه دانش آموزان ایرانی پس از 12 سال تحصیل تنها بتوانند آماده کنکور شوند و هیچ مهارتی به جز خواندن و نوشتن نداشته باشند باید مورد بررسی قرار گیرد.
وی اظهارامیدواری کرد؛پیش از شروع به تغییرات ساختاری برای محتوا ومضمون نظام آموزشی چارهای اندیشیده شود.