"علیرضا محجوب" در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت، با بیان این که احزاب در فرهنگهای سیاسی یک مدرسه سیاسی تلقی می شوند افزود: واقعیت این است که احزاب سایه دولت، حکومت و کابینه تلقی شده و افراد در حزب است که مناصب سیاسی و حکومت داری را تمرین میکنند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات واسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه حزب بیش از اشاعه است ادامه داد: به عبارتی حزب نوعی فرهنگسازی و فرهنگپروری است.
وی با یادآوری سابقه نه چندان خوب احزاب در کشور خاطرنشان کرد: متاسفانه به واسطه اینکه احزاب در صدر مشروطه در ایران خوش ندرخشیدند و بعد از آن نیز همواره در ایران دچار یک دوره بیثباتی بودند مردم شاهد احزابی بودند که موسمی بوده و یا هدف مشخصی نداشتند حتی در مواردی فحاشی شیوه بعضی از احزاب بود به همین دلیل مردم تلقی زیبایی از حزب پیدا نکردند.
این نماینده مجلس هشتم، با تاکید بر این که اندیشه حزبی نیازمند بازپروری، بازسازی و ترمیم است ادامه داد: با وجود گذشت سالیان از طرح موضوع حزب در کشور و اشرافی که به ضعفهای این بخش وجود دارد اما هنوز نتوانسته ایم حزب را در جایگاه واقعی خود بشناسیم و بشناسانیم که این موضوع می طلبد در راستای احیای احزاب تلاش کنیم.
محجوب با اشاره به فعالیت بزرگان درتشکیلات حزبی گفت: شهید دکتر بهشتی مدتها به عنوان دبیر کل حزب جمهوری اسلامی در این حوزه مشغول فعالیت بود و مقام معظم رهبری نیز در نقش دبیر کل جملاتی را مطرح کردند اما به دلیل این که فعالیتها در این بخش مستدام، پیگیر و مستمر نبود امکانی برای بازسازی، ترمیم و احیای جایگاه حزب در کشور فراهم نشده و احزاب هیچ گاه در نقش حقیقی خود ظاهر نشدند.
وی از دیگر مشکلات احزاب در کشور را گرایش به اندیشه رادیکالی عنوان کرد و ادامه داد: احزاب در ایران معمولا این گونه می اندیشند که اگر در جهت افکار رادیکالی اقدام کنند موفق خواهند بود این در حالی است که حزب باید با ثباتترین و پایدارترین مرکز هم برای هواداران، هم اعضا و هم برای قدرت تلقی شود.
عضو کمیسیون اجتماعی با تاکید بر اینکه دستیابی به قدرت پدیده آسانی نیست خاطرنشان کرد: نگهداری از آن کار مشکلتری بوده و نیازمند آن است که ما بیش از این که حزب را به عنوان اندیشه رادیکالی بشناسیم آن را به عنوان یک فلسفه سیاسی صحیح برای حکومت و حکومت داری درست در نظر داشته باشیم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، در پایان بهترین راه برای فعال شدن احزاب را تصویب قوانین موثر از سوی مجلس عنوان کرد و افزود: غیر از این همه ارکان باید در جهت احیا، باز سازی و نوسازی احزاب تلاش جدی داشته باشند./
پایان پیام