به گزارش گروه دریافت خبرخبرگزاری خانه ملت؛ستار هدایتخواه افزود: حدود 10 ماه پیش دراین خصوص جلساتی با مدیر عامل موسسه اقتصادی کوثر که این کارخانه زیر مجموعه آن است، داشتیم و آنها اعلام کردند چون سند این کارخانه تفکیک شده نیست،بنابراین مفاصا حساب از تأمین اجتماعی داده نمیشود و نمیتوانیم از بانکها تسهیلات بگیریم.اما اگر سند تفکیک شود این امکان وجود دارد.
وی به ایسنا اظهارکرد:ما این مسأله را پیگیری کردیم با توجه به بدهی که این کارخانه به سازمان تأمین اجتماعی داشت، شخصاً با رییس این سازمان جلسه گذاشته و درخواست کردیم که بدهی به تأمین اجتماعی به صورت قسطی پرداخت شود و مفاصا حساب دهند که پذیرفتند.
نماینده بویراحمد و دنا درمجلس خاطرنشان کرد:در نهایت سند کارخانه آرد و نشاسته و گلوکز از کارخانه قند تفکیک شد، اما متأسفانه موسسه اقتصادی کوثر به وعدهاش عمل نکرده و حدود دو ماه پیش مجدداً پیگیری کردیم و با حضور استاندار و مدیر عامل موسسه کوثر جلسه داشتیم و بنا بر این بود که این کارخانه فعال شود.
هدایتخواه تصریح کرد:اخیراً بحثهایی در خصوص انحلال کارخانه مطرح شده که با پیگیریهای انجام شده، مدعی بودند که این شرکت چون یک شرکت ورشکسته محسوب میشود،اگر بخواهد ورشکسته نشود باید با این اسم فعلی منحل و با یک اسم جدید شروع به فعالیت کند.
وی اضافه کرد:با توجه به نگرانیهایی که کارگران این کارخانه داشتند، نامهای را با امضاء مجمع نمایندگان استان برای مهندس اسکندری فرستادیم و یک تذکر کتبی در صحن علنی مجلس مطرح کردم و برای آقای رییس جمهور فرستادم که از انحلال کارخانه و اخراج کارگران آن جلوگیری شود.