به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری خانه ملت به نقل از خبرگزاری د پ آ آذربایجان، قرار است مرحله دوم از دور دوم انتخابات مجلس سنای مصر که از قدرت کمتری نسبت به مجلس نمایندگان این کشور برخوردار است 22 و 23 فوریه (3و4 اسفند) در 14 استان این کشور برگزار شود.
مرحله دوم انتخابات مجلس سنای مصر از صبح امروز در این کشور برگزار شد که انتظار میرود برخلاف دور نخست شاهد حضور و استقبال مردم از این انتخابات باشد.
نخستین انتخابات پارلمانی مصر در سه مرحله و در تاریخ 28 نوامبر در بخش مجلس نمایندگان برگزار شد که نخستین انتخابات پارلمانی آزاد و عادلانه پس از گذشت 33 سال از حکومت «حسنی مبارک» رئیسجمهور پیشین مصر و پیروزی انقلاب مردمی بود.
اسلامگرایان مصر توانستند طی برگزاری انتخابات پارلمانی مصر حضور تاثیرگذار و مهمی از خود برجای بگذارند به گونهای که در تمامی مراحل برگزار شده از این انتخابات توانستند اکثریت آراء را به خود اختصاص دهند و هماکنون نیز با در دست داشتن اکثریت کرسیهای مجلس قانونگذاری مصر، کرسی ریاست بر مجلس الشعب به «سعد الکتاتنی» رئیس حزب اسلامگرای «آزادی و عدالت» تعلق گرفته است.
آزادی و عدالت، شاخه سیاسی اخوانالمسلمین مصر است.
حزب سلفی «النور» نیز در جایگاه دوم این انتخابات قرار دارد.
تکلیف دوم سوم از تعداد 270 کرسی مجلس سنای مصر (مجلس الشورا) به طور مستقیم و با برگزاری انتخابات سراسری تعیین می شود و کرسیهای باقیمانده نیز در اختیار رئیسجمهور این کشور هستند.
رئیسجمهور آینده مصر باید نمایندگان یک سوم از کرسیهای مجلس سنای این کشور را انتخاب کند.
قرار است نخستین جلسه مجلس سنای مصر 28 فوریه (9 اسفند) برگزار شود./
پایان پیام