به گزارش گروه دریافت خبرخبرگزاری خانه ملت؛نورالله حیدری به ایسنا گفت:اگرمردم احساس کنند افراد برای تصاحب جایگاه و قدرت طلبی به صحنه آمدهاند،میزان مشارکت کاهش مییابد.
وی با اشاره به مصادیق بداخلاقی انتخاباتی،اظهار داشت:گاه افراد به جای آنکه در اثبات خود سخن بگویند. در جهت نفی و تخریب دیگران عمل میکنند و یا به جای اشاره به برنامههای مربوط به نمایندگی، وعده و وعیدهای ناممکن ارائه میکنند.
نماینده اردل و فارسان در مجلس پنهان کردن ضعف خود و تضعیف نقطه قوت رقبا را از دیگر مصادیق بداخلاقی انتخاباتی دانست و گفت: برخی افراد به جای تمسک به منطق و برهان، به مسائل مالی و زرق و برقهای تبلیغاتی روی میآورند و یا به شایعات دامن میزنند. لذا باید گفت به طور کلی رویکردهای دنیوی، مشمول مصادیق بداخلاقی انتخاباتی است.
به گفتهی حیدری، منشاء این بداخلاقیها این است که کاندیدای مدنظر، جایگاه نمایندگی را برای خدمت انتخاب نکرده، بلکه برای مطامع خاصی این جایگاه را انتخاب کرده است و در این راه به هر وسیلهای از جمله شایعه و تهمت نیز متوسل میشود.
این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس، معتقد است که جبههها و تشکلها باید به گونهای در مورد مصادیق و ساز و کارها برنامهریزی کنند که افراد احساس نکنند حق آنها تضییع شده است.
پایان پیام