اسماعیل کوثری در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت، درباره راهاندازی ارتش سایبری، گفت: این موفقیت نتیجه تلاشی متداوم در حوزه دفاع سایبری است.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر درمجلس شورای اسلامی، افزود: ازهمان زمانی که دشمن، استکبارجهانی و صهیونیستها اقداماتی را درغالب جنگ نرم آغاز کردند، نیروهای داخلی و متخصصین مربوطه برای مقابله کردن با این حرکت دشمن فعالیتهای اساسی را شروع کردند.
وی، با بیان این موضوع که راهاندازی ارتش سایبری نتیجه هدف درازمدتی است که امروز در شکل یک موفقیت بزرگ نهایی شده است، تصریح کرد: در حال حاضر ارتش سایبری به صورت یک سازمان و کاری منسجم یافته ادامه دارد.
این نماینده اصولگرای مجلس هشتم، با بیان اینکه همین رویه در دفاع مقدس هم بود، اضافه کرد: در دوران دفاع مقدس و در روزهای اول به غیر از ارتش که صاحب سازمان بود، نیروهای مردمی شرکت کننده، سازمان مشخصی نداشتند و مردم در غالب تیپ و لشکر شناخته نمیشدند.
کوثری، تصریح کرد: سپاه به مرور زمان این تیپ و لشکر را درست کرد و نیروهای بسیجی که قصد حضور در جبههها را داشتند درغالب این سازمانها قرار می گرفتند.
وی، با بیان اینکه برای هدفمند شدن دفاع سایبری همین روش کار دنبال شده است، تصریح کرد: برای داشتن این مهم،هر مجموعهای با احساس مسئولیت هدف مهم مقابله با دشمن در جنگ سایبری را دنبال می کرد.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هشتم، ادامه داد: اعلام این موضوع که در ارتش سایبری خودکفا شدیم نشان می دهد که هم انسجام لازم به دست آمده و هم سازمان سایبری به عنوان نهاد مسئول دفاع سایبری پایهریزی شده است.
وی با تاکید بر اینکه از الان به بعد کار به مراتب نسبت به گذشته برای مقابله با جنگ سایبری و اهداف استکبار جهانی در این زمینه راحت تر می شود، گفت: خرابکاریهای دشمن با پاسخ دفاع سایبری ایران غیرممکن میشود.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هشتم، اظهار کرد: ارتش سایبری برای مقابله موثر با دشمن، با برنامه ریزی دقیق تری کار را دنبال می کند تا دشمن با اطلاع از این فنآوری ایران از هرگونه خرابکاری علیه کشورعقب نشینی کند.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل ایران از برنامههایی برای تاسیس نخستین ارتش سایبری در پی راهاندازی موفقیتآمیز ستاد دفاع سایبری خبر داده است.
وظیفه مهم دفاع سایبری جلوگیری از کرمهای رایانهای یا به گفته برخی جنگافزارهای رایانهای، از نفوذ به شبکههای امنیتی ایران همچون تاسیسات، نیروگاهها، مراکز دادهها و بانکها، و جلوگیری از سرقت دادهها و اطلاعات آنها است./
پایان پیام