به گزارش گروه دریافت خبرخبرگزاری خانه ملت؛حسن غفوریفرد،با حضور درخبرگزاری دانشجویان ایران، در گفتوگویی تفصیلی همچنین به ارزیابی از فهرست جبهه متحد اصولگرایان،نوع حضور اصلاحطلبان، قطع صادارت نفت و ... پرداخت.
اعتماد به نظام و سلامت انتخابات سطح مشارکت را افزایش میدهد
این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس،درخصوص الزامات مشارکت حداکثری مردم درانتخابات، به مولفههایی همچون اعتماد مردم به نظام و سلامت انتخابات اشاره کرد وبه ایسنا گفت: اعتماد به نظام موضوعی است که در دوران شاهنشاهی وجود نداشت و مردم به همین دلیل در آن دوره در انتخابات شرکت نمیکردند.
وی با تاکید بر اعتماد مردم به نظام، خاطرنشان کرد: با توجه به این اعتماد، دستگاههای اجرایی باید مکانیزمی برای رایگیری مبتنی بر اعتمادآفرینی و استفاده از سیستمهایی همچون هیاتهای اجرایی داشته باشند که در این بین نقش دستگاههای نظارتی بخصوص شورای نگهبان از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی با اشاره به نقش حدود 800 هزار نفر در برگزاری انتخابات، گفت: با این وجود بازهم کاندیداها میتوانند ناظر و بازرسان خود را در پای صندوقهای رای داشته باشند که تمامی این تمهیدات از سلامت انتخابات حکایت میکند.
نتیجه کاهش رقابت بین کاندیداها،کاهش مشارکت مردم است
نماینده مردم تهران در مجلس، رقابت را انگیزه دیگری برای افزایش مشارکت مردم عنوان کرد و گفت: کاهش رقابت بین کاندیداها نتیجهای جز کاهش مشارکت مردم را به دنبال نخواهد داشت که این امر بر خلاف فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر رقابتی شدن انتخابات است.
غفوریفرد با اشاره به تایید صلاحیت حدود 600 نفر از نامزدهای انتخاباتی در تهران گفت: این میزان مشارکت نشاندهنده سطح بالای رقابت بین کاندیداها است به طوری که برای کسب هر کرسی در حوزه انتخابیه تهران بین بیست نفر از نامزدها رقابت میشود.
حضور اصلاحطلبان در انتخابات مجلس نهم پررنگ نیست
وی با این پیشبینی که حضور اصلاحطلبان در این دوره از انتخابات پررنگ نیست، گفت: با این وجود گروههای اصولگرا با حفظ خط مشی منشور اصولگرایی به رقابت انتخاباتی در قالب گروههای مختلفی همچون جبهه متحد اصولگرایان، صدای ملت، ائتلاف بزرگ اصولگرایان، جبهه پایداری، جبهه ایستادگی و دیگر تشکلها میپردازند که در این بین حفظ چارچوب اخلاق اسلامی، حرمت و دوری از تخریب از اهمیت ویژهای برخوردار است.
غفوریفرد در تبیین دلیل تعدد لیستهای انتخاباتی اصولگرایان، به آرای تهران در انتخابات مجلس هشتم اشاره و اظهار کرد: در انتخابات دوره گذشته تنها یازده درصد از مردم به 11 تا 12 نفر کاندیداهای لیست رای دادند که این امر گواهی بر ضرورت وجود لیستهای متعدد انتخاباتی است.
تعدد لیستها باعث افزایش مشارکت میشود
نماینده مردم تهران در مجلس، با تاکید بر اینکه طبق بیانات مقام معظم رهبری، مردم باید بر اساس شناخت کافی و وجود شاخصههایی همچون اعتقاد به نظام و اسلام و داشتن احساس مسئولیت کاندیداهای مورد نظر خود را انتخاب کنند، گفت: با توجه به تجربه انتخابات دوره قبلی تعدد لیستها باعث برگزاری انتخاباتی بانشاط و پرشور و به دنبال آن افزایش سطح مشارکت مردم از طریق انتخاب کاندیدای مورد نظرشان از بین لیستهای مختلف همچون جبهه متحد، صدای ملت، ائتلاف بزرگ اصولگرایان، جبهه پایداری و ... میشود.
این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس، یکی دیگر از الزامات برگزاری انتخابات پرشور و افزایش سطح مشارکت مردم را رعایت اخلاق و دوری از تخریب دانست و گفت: باید با کاهش هزینه رای، این تصور در بین مردم وجود نداشته باشد که در صورت رای به فردی، امکان بروزمشکل برای آنها در آینده وجود دارد؛ موضوعی که بیشتر در انتخابات ریاستجمهوری به وقوع میپیوندند و تکرار آن در حوزههای انتخابیه کوچک دور از ذهن نیست.
کاندیداها به رای مردم احترام بگذارند
غفوریفرد در ادامه با تاکید بر لزوم رعایت اخلاق انتخاباتی، به نمونههای رعایت اخلاق در مشاغل مختلف همچون پزشکی و مهندسی اشاره و اظهار کرد: مهمترین موضوع قبل از ورود به انتخابات، داشتن اخلاق اسلامی است؛ چون صرف نظر از نتیجه انتخابات، کاندیداها باید به نتیجه و رای مردم احترام گذاشته و به آن تمکین کنند.
این نامزد انتخاباتی مجلس نهم، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه کاندیداها مراقبت باشند تا کلاهی که بر سر کاندیداها در انتخابات 88 رفت در این دوره تکرار نشود، افزود: ممکن است که بعد از انتخابات مجلس نهم، در شهرستانهایی با مسائل قومی و قبیلهای، کاندیداهای پیروز نشده با انجام اقداماتی، بخواهند اعتراض کنند اما آنها باید با داشتن تعهد شرعی و اخلاقی به رای مردم تمکین کنند.
کاندیداها از ارائه اطلاعات نادرست پرهیز کنند
وی با بیان اینکه انتخابات در جمهوری اسلامی بر اساس معیارهای اسلامی برگزار میشود، گفت: بر این اساس کسی حق تخریب و ساختن نردبانی از آن برای پیروزی در انتخابات را ندارد، کاندیداها باید تلاش کنند تا علاوه بر ارائه برنامههایشان برای تصدی پست نمایندگی از دادن اطلاعات نادرست پرهیز کنند.
غفوریفرد با بیان اینکه در برخی از شهرهای کوچک، نامزدهای انتخاباتی برای به دست آوردن آرای مردم به سمت دادن وعدههای غیرقابل اجرا مثل آسفالت کردن خیابان روی میآورند، به دو وظیفه نمایندگان مجلس یعنی قانونگذاری و نظارت اشاره و اظهار کرد: کارهای عمرانی همچون آسفالت خیابان و یا احداث سد جزء وظایف دولت است که نمایندگان باید از دادن چنین وعدههایی دوری کنند.
وی در عین حال توضیح داد: با وجودی که انجام چنین کارهایی از سوی دولت به مصوبه مجلس احتیاج دارد ولی باز هم نمایندگان نباید هیچگاه وعدههای غیرقابل اجرا به مردم بدهند.
میثاقی برای ایجاد وحدت بین اصولگرایان امضا نشده است
موسس ائتلاف بزرگ اصولگرایان،درادامه در توضیح چرایی به وحدت نرسیدن اصولگرایان در انتخابات و به دنبال آن ارائه لیستهای مختلف گفت: هیچگاه میثاقی برای ایجاد وحدت بین اصولگرایان در انتخابات گرفته نشد و مسائلی از این دست که کاندیداهای غیر از لیست جبهه متحد باید از انتخابات انصراف دهند، مطرح نشده است. به طوری که بنده قبل از تشکیل گروه 8+7 نیز تاکید کردم که در صورت قرار نگرفتن در لیست این جبهه، هیچگاه از انتخابات انصراف نمیدهم.
غفوریفرد با اشاره به چگونگی تشکیل گروه 8+7 و برگزاری جلسهای از سوی رییسجمهور با حضور عسگراولادی، ولایتی و حدادعادل برای تشکیل این گروه، گفت: در آن زمان مقرر شده بود که گروه 8+7 با حضور چهار نماینده از جامعتین، دو نماینده از جبهه پیروان خط امام و رهبری، دو نفر از ایثارگران، دو نفر از جبهه پایداری و یک نماینده از سوی قالیباف و نمایندهای از طرف لاریجانی تشکیل شود که به دلیل عدم حضور نمایندگان جبهه پایداری، گروه 8+7 نتوانست به کار خود ادامه دهد.
جبهه پایداری از ابتدای شکلگیری 8+7 راه خود را جدا کرده بود
وی با بیان اینکه جبهه پایداری از ابتدای بحث انتخابات و شکلگیری گروه 8+7 راه خود را جدا کرد، گفت: در ابتدا جبهه پایداری مطرح میکرد که لیستی در انتخابات ارائه نمیدهد و تنها به دنبال پیگیری گفتمان انقلاب اسلامی است، این اتفاق رخ نداد و آنها در انتخابات لیست جداگانهای دادند.
وی درعین حال ارائه لیست جداگانه از سوی جبهه پایداری در انتخابات را امری طبیعی خواند و افزود: از آنجا که اوج فعالیت گروههای سیاسی، انتخابات است، جبهه پایداری نیز به عنوان یک حق طبیعی برای بیان گفتمان انقلاب، لیستی ارائه کرد.
این نماینده اصولگرای مجلس هشتم با اشاره به روند تشکیل جبههی ایستادگی نیز گفت: جبهه ایستادگی منتسب به محسن رضایی به دلیل شروع فعالیتش از یک سال قبل انتظار حضور نمایندهای در گروه 8+7 را داشت که به دلیل رخ ندادن چنین امری اعلام کرد که لیست مستقلی در انتخابات ارائه میکنند.
اختلاف لیستهای اصولگرایان، ناشی از اختلاف در دیدگاهها و شخصیتهاست
غفوریفرد با اشاره به تشکیل تشکلهای انتخاباتی با تفکر اصولگرایی، اختلاف لیستهای اصولگرایان را به دلیل اختلاف در دیدگاهها و شخصیتهای حاضر در این لیستها عنوان کرد و در عین حال به پروسه انتخاب نشدنش در لیست جبهه متحد اشاره کرد و گفت: یکی از موارد اختلافی بنده با جبهه متحد، رویه کنار گذاشتنم از لیست این جبهه است؛ به طوری که آنها قرعه کشی را دلیلی برای عدم انتخابم برای لیست اعلام کردند؛ رویهای که در صورت درست بودن نیز باید بین افرادی با شرایط و موقعیت یکسان انجام میشد.
وی افزود: روش حذف بنده از لیست جبهه متحد اصولگرایان درست، قابل تایید و فهم نیست چرا که چند روز بعد از ارائه لیست، آقای میردامادی از این لیست انصراف داده و در مقابل بدون انجام قرعهکشی آقای نجابت را جایگزین کردند؛ کاری که نقض رویه گذشته آنهاست.
به اصولگرایان برای انصراف از انتخابات توصیهای نشده است
رییس ائتلاف بزرگ اصولگرایان در ادامه با بیان اینکه توصیهای به اصولگرایان برای انصراف در انتخابات در صورت قرار نگرفتن نامشان در لیست جبهه متحد نشده است، گفت: به دلیل وجود جمعیت بالغ بر 10 میلیون نفر در تهران و همچنین افراد شاخص بسیاربرای ورود در مجلس، محروم کردن کاندیداهای خارج از لیست و علاقهمندان آنها کار درستی نیست و باعث کاهش سطح مشارکت میشود.
غفوریفرد در ادامه با تاکید بر اینکه هیچ میثاق کتبی و شفاهی از گروههای اصولگرا برای انصراف در انتخابات گرفته نشده است، گفت: پیش از تکمیل لیست جبهه متحد، حتی در این مورد بحث شد که هیچگونه خط قرمزی برای حضور اصولگرایان در گروههای مختلف وجود ندارد.
وی همچنین با بیان اینکه وجود دیدگاههای مختلف باعث تعدد لیستهای انتخاباتی در بین اصولگرایان شده است، اضافه کرد: بنده به عنوان یک عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری، از روش انتخاب افراد در لیست جبهه متحد و حضور برخی از کاندیداها انتقاد دارم و آن را قبول ندارم، نمونه روش نادرست انتخاب افراد برای حضور در لیست جبهه متحد قرعهکشی بود که بین بنده و دو نفر دیگر انجام شد.
برخی از افراد لیست جبهه متحد حامی دولتاند
رییس ائتلاف بزرگ اصولگرایان با بیان اینکه برخی از افراد لیست جبهه متحد به شدت حامی دولت هستند، گفت: مجلس جای حضور نمایندگان صاحبنظر برای طرح موضوع در مورد تمامی مسائل کشور است؛ از این رو وجود افراد با دیدگاههایی در قالب مشخص و خاص به نفع مجلس نیست.این موضوع دلیلی شد تا گروهی به نام منتقدان دولت با نام صدای ملت تشکیل شود که در کنار داشتن اعتقاد به نظام، رهبری، قانون و ولایت فقیه، نسبت به برخی از سیاستهای دولت انتقاد دارند.
لیست جبهه متحد اصولگرایان براساس نظرات آیتالله مصباح یزدی و آیتالله هاشمی تهیه نشده است
غفوری فرد در واکنش به برخی انتقادات مبنی بر تهیه لیست جبهه متحد اصولگرایان براساس اختلافنظر بین مصباح یزدی و هاشمی رفسنجانی گفت: با وجودی که نام بنده در این لیست قرار ندارد ولی باز نیز معتقد نیستم که لیست جبهه متحد اصولگرایان براساس نظرات آیتالله مصباح یزدی و آیتالله هاشمی تهیه شده است؛ این نگاه دو قطبی به انتخابات درست نیست.
وی افزود: برخی در تلاش بودند تا در این انتخابات تقابل نظرات احمدینژاد و هاشمی را مطرح کنند اما از آن جا که نمیخواستند به نحوی نامی از احمدینژاد در میان باشد صحبت از مصباح یزدی را به میان آوردند. اظهارنظرهایی که به دلیل ایجاد تقابل بین دو روحانی در راس نظام بیان میشود، آن هم برای بالا بردن رای لیستهای انتخاباتی به نفع کشور نیست.
رییس ائتلاف بزرگ اصولگرایان با اشاره به وجود انتقاداتی به شیوه تهیه لیست جبهه متحد اصولگرایان گفت: پیش از تعیین نفرات این لیست مطرح میشد که حدود 40 درصد از افراد در این لیست جزو هیچ کدام از تشکلهای اصولگرا نیست و به گفته خودشان خنثی هستند، ادعایی که درست نیست، چون این افراد به نوعی وابسته و یا عضو اصولگرایان تحولخواه و یا همان طیف توکلی میباشند.
قبل از تهیه لیست جبهه متحد میدانستم که در این لیست قرار ندارم
وی با بیان اینکه قبل از تهیه لیست جبهه متحد میدانستم که در این لیست قرار ندارم، گفت: از ابتدا نیز امیدی به این لیست نداشتم چرا که پس از نپیوستن جبهه پایداری به لیست جبهه متحد و از سویی دیگر تشکیل جبهه بصیرت و بیداری اسلامی دیگر امیدی به این لیست وجود نداشت.
غفوریفرد در ادامه گفتوگو با ایسنا، در واکنش به اظهارنظرهایی مبنی بر لزوم نوسازی در بین جریان اصولگرا، ضمن بیان این مطلب که برخی از ارزشهای الهی، آسمانی و ماورایی کهنه نمیشود، عدالتمحوری را یکی از این ارزشها برشمرد و گفت: در همین راستا شعارهای اول انقلاب مثل استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی همچون ارزشهای دیگری است که هیچ گاه کهنه نشده و احتیاج به نوسازی ندارد.
جریانهای اصولگرایی به تجدیدنظرو نوسازی نیازی ندارند
وی با بیان اینکه 12 بند منشور اصولگرایی برگرفته از مواردی است که احتیاج به نوسازی ندارد، گفت: البته موضوعی همچون جوانگرایی را میتوان به نوعی به نوسازی تعبیر کرد که این اتفاق نیز همواره در تصدی مسوولیت در انقلاب اسلامی رخ داده است.
به گفته وی، ایدهها و جریانهای اصولگرایی به تجدیدنظرو نوسازی نیازی ندارند .
نسبت اصولگرایان به اصلاحطلبان در مجلس نهم بیشتر از دوره هشتم است
نماینده مردم تهران در مجلس، با این پیشبینی که اکثریت قاطع مجلس نهم از اصولگرایان خواهد بود گفت: شاید نسبت تعداد اصولگرایان به اصلاحطلبان در مجلس نهم نسبت به مجلس هشتم بیشتر باشد چرا که بعد از بروز اتفاقات در مجلس ششم و فتنه 88 و به دنبال آن مشکلاتی که اصلاحطلبان به وجود آوردند، به نظر میرسد که حضور آنها در این دوره از مجلس کمرنگتر باشد.
وی با بیان اینکه اصلاحطلبان در این دوره از انتخابات کمتر در صحنه حاضر شدهاند، حضور اصلاحطلبان را چراغ خاموش توصیف کرد.
اکثریت اصولگرایان مجلس نهم ازجبهه متحد اصولگرایان است
غفوری فرد در پیشبینی از ترکیب گروههای اصولگرا در مجلس نهم نیز گفت: از آن جا که تمرکز جبهه پایداری، جبهه ایستادگی و ائتلاف اصولگرایان بیشتر در تهران است و جبهه متحد اصولگرایان برای کل کشور لیست داده است، میتوان این گونه پیشبینی کرد که نمایندگان تهران در مجلس نهم ترکیبی از تمامی لیستها هستند و در شهرستانها نیز لیست جبهه متحد بیشتر رای میآورد.
به گفته وی اکثریت اصولگرایان مجلس نهم ازجبهه متحد اصولگرایان خواهند بود.
تحریمها ایران را فلج نمیکند
غفوری فرد، همچنین در ادامه گفتوگو با ایسنا، به تحریم نفت ایران از سوی اتحادیه اروپا اشاره کرد و در توضیح هدف از این تحریمها گفت: در حالی که ایران همواره از آمادگیاش برای انجام مذاکره صحبت کرده است اما کشورهای اروپایی بنا بر گفته آمریکا میخواهند با این تحریمهای به قول خودشان فلج کننده فشار به ایران برای مذاکره در موضوع هستهیی اعمال کنند؛ آنها مذاکره نمیخواهند بلکه هدفشان تسلیم ایران در برابر حرکت علمی و تمامی پیشرفتهای ماست.
وی با بیان این مطلب که ایران در طول 32 سال بعد از انقلاب با قرار داشتن در شرایط تحریم، راه و رسم زندگی در تحریم را به خوبی میداند گفت: اروپاییها نیز به این موضوع اذعان دارند به طوری که بارها عنوان کردهاند که ایرانیها میدانند چگونه در تحریم زندگی کنند.
وی افزود: از سوی دیگر کسب قدرت علمی منطقه، فرستادن ماهواره به فضا و دستیابی به سوخت 20 درصد غنی سازی شده در همین تحریمها بدست آمده است.
نماینده مردم تهران در مجلس همچنین تاکید کرد که تحریمها نه تنها ایران را فلج نمیکند بلکه باعث دستیابی به قدرتهای بسیاری میشود.
ایران درصورت عدم فروش نفت، تا دو سال آینده هم با منابع ارزی کشور را اداره میکند
غفوری فرد، بیان اینکه جمهوری اسلامی حتی در صورت عدم فروش نفت میتواند با منابع ارزیاش تا دو سال آینده به بهترین شکل کشور را اداره کند، گفت: منابع ارزی کنونی در طول صد سال گذشته بیسابقه است به طوری که بالای صد هزار میلیارد دلار منابع ارزی داریم. البته طبق بیانات مقام معظم رهبری آرزوی ما این است که روزی کشور را با بستن شیرهای نفت اداره کنیم.
قطع صادرات نفت به انگلیس و فرانسه،عقبنشینی سایر کشورهای اروپایی را درپی دارد
وی در ادامه با بیان اینکه تحریمها علیه ایران شکسته شده است، به موضوع کنار کشیدن چین و ژاپن در اجرای این تحریمها اشاره کرد و گفت: پیش از اعلام آمادگی این کشورها ایران در اقدامی با تحریم صادرات نفت به کشورهای انگلیس و فرانسه به نوعی پیش دستی کرد؛ آنها میخواستند نفت ایران را از تیرماه تحریم کنند تا در این فرصت علاوه بر ذخیره سازی و گذراندن فصل سرما با روشهایی کاهش مصرف را در پیش بگیرند که با مشکل مواجه نشوند اما ایران با این پیش دستی نقشه آنها را به هم زد.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس، با بیان اینکه قطع صادرات نفت به کشورهای متخاصم یعنی انگلیس و فرانسه باعث عقب نشینی سایر کشورهای اروپایی از تحریمها میشود، گفت: با توجه به وجود مشتری کافی برای فروش نفت ایران می توان گفت که هم اکنون تحریمها شکسته شده است.
غفوری فرد در عین حال با اشاره به وضعیت اقتصادی اروپا و آمریکا و به دنبال آن به راه افتادن جنبش وال استریت در آمریکا، قطع صادرات نفت ایران به اروپا را باعث بروز مشکلاتی برای این کشورها عنوان کرد.
آژانس نباید تقاضایی خارج از انپی تی داشته باشد
این نماینده اصولگرای مجلس هشتم در ادامه گفتوگو با ایسنا با اشاره به بازدید اخیر بازرسان آژانس از تاسیسات هستهیی گفت: طبق قانون آژانس بازرسان تنها میتوانند از برخی محلها بازرسی کنند و بر همین اساس جمهوری اسلامی میتواند اجازه بازرسی را ندهد.
وی افزود: از سوی دیگر به نظر میرسد کسانی که از آژانس برای بازرسی به ایران فرستاده میشوند به نوعی اطلاعات را به گروهکها ارائه میدهند.
غفوری فرد ادامه داد: با وجود تمامی این موارد باز هم جمهوری اسلامی همکاریهای لازم را با آژانس انجام داده است، البته آژانس نیز نباید تقاضایی خارج از انپی تی داشته باشد.
کسی حق ندارد ایران را از دستیابی به دانش هستهیی محروم کند
این عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به رونمایی آخرین دستاوردهای هستهیی ایران گفت: پس از آنکه آژانس علیرغم تعهداتش سوخت 20 درصد را برای تولیدات دارو در اختیار ایران قرار نداد ما توانستیم این سوخت را تهیه کنیم که این دستاورد هستهیی بسیار فوقالعاده و موفقیتآمیز است.
وی با اشاره به مقامات معظم رهبری در دیدار با دانشمندان هستهیی گفت: طبق این بیانات دنیا باید بداند که راه ما راه بازگشت نیست و کسی حق ندارد جمهوری اسلامی را از دستیابی به دانش هستهیی محروم کند.
غفوریفرد با بیان اینکه جمهوری اسلامی طبق قوانین بینالمللی رفتار میکند، گفت: این فشارها در حالی به ایران وارد میشود که رژیم صهیونیستی نه تنها جزء انپیتی نیست بلکه کلاهک هستهیی نیز دارد و هیچ کشوری نسبت به آن انتقاد و مسالهای را مطرح نمیکند؛ این گونه موارد نشان میدهد که دنیا دنیای بیمنطقی است.
حرکتهای آغاز شده در منطقه غیرقابل برگشت است
این نماینده اصولگرای مجلس هشتم در ادامه با اشاره به انقلابهای اخیر منطقه گفت: اتفاقات رخ داده در طول یک سال گذشته و به دنبال آن سقوط چهار دیکتاتور بزرگ در منطقه اتفاقی بیسابقه در 200 سال گذشته است، بگونهای که شاهد بودیم که چهار دیکتاتوری که در مجموع 150 سال حکومت کردند، با یک جرقه توسط مردم این دیکتاتورها سرنگون شدند و این رویه به کشورهایی همچون بحرین و یمن در حال سرایت است.
وی به انتخابات ریاست جمهوری یمن اشاره کرد و یادآور شد: حرکتهای آغاز شده در منطقه غیرقابل برگشت است و دنده عقب ندارد. به طوری که هر روز در منطقه و شمال آفریقا شاهد بروز انقلابهایی با رعایت تمام متدهای دموکراتیک هستیم.
جنس تمامی حرکتها در انقلابهای منطقه با اتفاقات سوریه متفاوت است
غفوری فرد با بیان اینکه جنس تمامی حرکتها در انقلابهای مصر، لیبی ، تونس، بحرین و یمن با اتفاقات سوریه متفاوت است، گفت: در سوریه گروههایی از خارج کشور به داخل مرکز سوریه حرکت کرده و علاوه بر آشوب، مردم را میکشند در مقابل در سایر انقلابهای رخ داده حرکت از داخل پایتخت کشورها شروع شده است.
وی افزود: در سوریه، کشورها و قدرتهای استکباری به دلیل حمایت بشار اسد از اقدامات ضد اسرائیلی برای سرنگونی این دولت تلاش میکنند که در این راه گروهکهای ضد انقلاب نیز حمایت میکنند؛ اما در مقابل در واکنش به رخدادهای بحرین سکوت کرده و تمامی تلاش خود را برای سرپا نگه داشتن حکومت بحرین به کار میگیرند.
درصورت حذف معاونت بانوان از وزارت ورزش و امور جوانان، مجلس وارد میشود
این عضو فراکسیون ورزش در مجلس، همچنین در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر حذف معاونت بانوان از وزارت ورزش و امور جوانان ضمن اشاره به سوابقش در سازمان سابق تربیتبدنی گفت: بنده با توجه به اعتقادم به ورزش زنان در سال 68 با وجود تمامی مخالفتها، خانم طاهری را به عنوان معاون وزیر در امور ورزش در دولت هاشمی انتخاب کردم.
وی با بیان اینکه حذف معاونت ورزش به مثابه عقبگرد سی ساله است گفت: مطمئنا در صورت این اتفاق مجلس با انجام پیگیریهایی با این موضوع مخالفت میکند.