محمد سعید اربابی در گفت و گو با خبرنگار حوزه انتخابیه خبرگزاری خانه ملت، افزود: افزایش مبادلات تجاری مرز پیشین و توسعه روابط بین الملل تجاری و زیربنایی در آن باعث توسعه ترانزیت نفتی و بهسازی موقعیت تجاری این حوزه انتخابیه در سطح کلان می شود .
نماینده مردم ایرانشهر،سرباز و دلگان و بخش های آشار،بنت،فنوج و لاشار در مجلس شورای اسلامی ، تصریح کرد :ر اه اندازی تراتزیت مرزی در این منطقه موجب می شود که پدیده شوم قاچاق در این حوزه انتخابیه ریشه کن شود ودر نتیجه اقتصاد منطقه متحول شود.
وی ادامه داد : مبادلات تجاری حق مسلم مرز نشنان است به همین علت دولت باید بیش از گذشته این قشر زحمتکش را حمایت کند تا شاهد تحول اساسی در این عرصه باشیم.
اربابی افزود: توازن اقتصادی در شهرهای مرزی با مبادلات تجاری به ثبات می رسد و این در حالی است که در کنار توسعه اقتصادی می توانیم شاهد این مهم باشم که بیکاری به نحو مطلوب در این حوزه انتخابیه ریشه کن شود.
نماینده مردم ایرانشهرتصریح کرد: استان سیستان بلوچستان ظرفیتهای بی شماری در عرصه اقتصاد تجاری دارد منتهی باید در این راستا برنامه ریزی کلان با استفاده از کارشناسان اقتصادی انجام داد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، یاد آورشد: ترانزیت کالا به معنای تجاری می تواند اقتصاد یک منطقه را دگرگون کند به همین علت استفاده نکردن از این موقعیت تجاری به هیچ وجه توجیه منقی ندارد./
پایان پیام