محمد باقری بناب در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت گفت:تصویب بودجه با تاخیر در سال های گذشته نه تنها در حوزه انتخابیه شخص من بلکه در تمام کشور مشکلات فراوانی را ایجاد کرد که از جمله این مشکلات تاخیر در تخصیص منابع مالی به طرح های عمرانی بوده است.
نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود:متاسفانه در چند سال اخیر شاهد تاخیرهای چشمگیر از سوی دولت در ارائه لایحه به مجلس بوده ایم.
باقری بناب تصریح کرد: تاخیر درارائه لایحه بودجه موجب می شود تا دولت برای جبران این تاخیر لایحه دو دوازدهم را به مجلس ارائه و یا در ابتدای سال بعد از تنخواه استفاده کند که این موضوع نیز آسیب هایی را به اقتصاد کشور وارد می کند.
وی ادامه داد: تاخیر در بررسی لایحه بودجه موجب خواهد شد تا نتوانیم طرح های ضروری و ملی را در تمام استان ها به صورت مناسب اجرایی کنیم.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس هم چنین تاکید کرد: لایحه بودجه سالانه کل کشور سند اقتصادی کشور در یک سال است و برنامه کوتاه مدت نیست و تاخیر در تصویب آن آسیب های فراوانی را وارد خواهد کرد.
بر اساس ماده 216 آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی، دولت موظف است لایحه بودجه سالانه کل کشور را حداکثر تا پانزدهم آذر ماه هر سال به مجلس تسلیم کند. بررسی این لایحه در کمیسیونهای تخصصی و تلفیق، میتواند تا یک ماه به طول بیانجامد.
بر اساس ماده 225 آئین نامه داخلی مجلس، هنگام طرح لایحه بودجه در مجلس، جلسات باید بلاانقطاع در تمام ایام هفته غیر از جمعه و تعطیلات رسمی، حداقل روزی 4 ساعت برگزار شود و تا زمانی که شور و مذاکره پایان نیافته و رای مجلس اخذ نشده است، از دستور مجلس خارج نمیشود و هیچ لایحه و طرح دیگر نمیتواند مطرح شود مگر لایحه یک یا چند دوازدهم بودجه در صورت ضرورت./
پایان پیام