الیاس طاهری در گفتو گو با خبرنگارانتخابیه خبرگزاری خانه ملت، افزود: بایستی در برداشت آب از منابع آبی نکات علمی و پژوهشی در این عرصه اتخاذ شود زیرا بهرهگیری از ظرفیتهای کشاورزی بطورمستقیم با نوع ابیاری از قبیل سنتی و مکانیزه بسیار متفاوت است.
نماینده مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: توسعه مکانیزه آبیاری در اراضی کشاورزی امری غیر قابل اجتناب است زیرا با توجه به خشکسالی اخیر پادزهر رفع خشکسالی در اراضی کشاورزی استفاده از مکانیزسیون آبیاری در اراضی کشاورزی است.
طاهری با اشاره اینکه تولید بسیاری از محصولات کشاورزی با هزینه های تولید در این حوزه انتخابیه همخوانی دارد، افزود: متاسفانه دولت درسال گذشته گندم کشاورزان در بهترین شرایط کیلویی 425 خریداری میشد که این امر موجب شد بسیاری از کشاورزان با مشکلات مالی دست و پنج نرم کنند.
وی تصریح کرد: پادزهر توسعه تولیدات کشاورزی در کشور همانا صنایع تبدیلی کارآمد است ولی متاسفانه ما در این عرصه هم بطور کامل حرفه ای حرکت نکردیم .
نماینده مردم اقلید افزود: تولید داخلی در دل صنعت کشاورزی نهفته است منتهی این ظرفیت زمانی بطور کامل فعال می شود که در راستای کاهش هزینه های تولید برنامه ریزی شود.
طاهری ادامه داد: اشتغال و صنعت کشاورزی رابطه متقابل با یکدیگر دارند به همین علت دولت باید فکری برای ایجاد توازن اقتصادی کشاورزان کند زیرا در غیر اینصورت نمی توان امید داشت که صنعت کشاورزی در کشور به سادگی توسعه یابد.
عضو کمیسیون صنایع ومعادن مجلس،یاد آورشد: تمام مسولان اجرایی کشور باید دست در دست هم دهند و دراستای توسعه صنعت کشاورزی اقدامات کارآمدی اتخاذ کنند زیرا این امر موجب میشود فرصتهای اشتغال بیشماری در این حوزه انتخابیه انجام شود./
پایان پیام