شهلا میرگلوی بیات در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، با یادآوری آخرین وضعیت بیمه زنان خانهدار، افزود: مجلس در لایحه بودجه 92 برای بیمه زنان خانهدار حدود 100 میلیارد تومان اعتبار درنظر گرفت تا سقف 200 هزار نفر از این افراد زیر پوشش بیمه قرار گیرد اما تاکنون گزارشی داده نشده که تا چه اندازه این اقدام عملی شده است.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در لایحه 93 دولت یازدهم این 100 میلیارد تومان را به 15 میلیارد تومان کاهش داد که بعد از پیگیریهای صورت گرفته این مبلغ به 150 میلیارد افزایش یافت تا بتوان در سال 93 حدود 300 هزار نفر از زنان خانهدار را بیمه کرد اما شورای نگهبان اعلام کرد که با توجه به اینکه منابع مالی این طرح معلوم نیست لذا شورای نگهبان با آن موافقت نکرد.
این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه دولت موظف است درقالب لایحهای بیمه زنان خانهدار را تعیین تکلیف کند، تصریح کرد: فراکسیون زنان در مدتی که دولت یازدهم روی کار آمده چندین جلسه را با معاونت امور زنان ریاست جمهوری برای پیگیری وضعیت بیمه زنان خانهدار برگزار کرد اما هربار اعلام شده که مکاتبات لازم صورت گرفته درحالی که همچنان شاهد بلاتکلیفی این موضوع هستیم.
میرگلویبیات درباره مرخصی 9 ماهه زایمان، یادآور شد: این مهم طرحی بود که سال گذشته کمیسیون بهداشت به مجلس ارایه کرد اما بارمالی آن مشخص نبود، لذا مجلس در این طرح اعلام کرد که دستگاههای اجرایی مجازند تا با 9 ماه مرخصی زایمان موافقت کنند بر این اساس برخی دستگاهها مانند وزات بهداشت آن را اجرایی کرده اما برخی نهادها مانند وزارت آموزش و پرورش به دلیل نبود بودجه از اجرای آن سر باز میزند.
وی تاکید کرد: فراکسیون زنان مجلس از معاونت امور زنان بارها درخواست کرده از سوی دولت لایحهای برای اجرای 9 ماه مرخصی زایمان به مجلس ارایه شود تا این مهم نیز به صورت قانونی مشخص درآید و منابع مالی آن نیز درنظر گرفته شود تا اجرای آن برای همه دستگاهها تکلیف باشد.
عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی، گفت: بر اساس اعلام معاونت امور زنان دولت همچنان قرار است این موضوعات را در دستور کار قرار دهد اما متاسفانه اجرای آن بلاتکلیف است./
پایان پیام