به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، مجید انصاری در نشست علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه 10 آذرماه) مجلس شورای اسلامی، با تبریک روز مجلس گفت: سالروز شهادت شهید مدرس نماینده همیشه جاوید تاریخ ایران را تسلیت می گویم و از دکتر لاریجانی به دلیل نطق زیبایشان که از سخنرانیها و نطقهای تاریخی شهید مدرس استفاده کرده بود تشکر می کنم.
معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: دکتر لاریجانی با استفاده از سخنان بسیار زنده و هشداردهنده شهید مدرس، در نطقشان فضای مجلس را عطرآگین کردند .
انصاری در خصوص قانون نویسی و بررسی طرح الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت گفت: با توجه به اصل 52 قانون اساسی کل بودجه سالانه کشور در مجلس به تصویب میرسد بنابراین مشخص کردن ارقام بودجهای در طرح الحاقی با اصول قانوننگاری و انضباط مالی مخالف است. همه ساله دولت و مجلس متناسب با نیازهای خود بودجه را تقدیم و تصویب می کردند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: اگر در قانون دایمی بگوییم که دستگاه ها مجازند یک درصد از اعتبارات را صرف ورزش کنند معلوم نخواهد بود کدام دستگاه این مهم را انجام می دهد و کدام دستگاه انجام نمی دهد بنابراین باید به این موضوع توجه شود تا وضعیت سازمان مدیریت و نظارت راهبردی ریاست جمهوری در این زمینه مشخص و امکان تبادل موافقتنامه ها فراهم شود./
پایان پیام